Tabu
BEAUTY What's hot

Bebelușa Roxana – secrete de frumusețe

Roxana este una dintre Bebelușele de la “Cronica Cârcotașilor” și una dintre dansatoarele Andrei. Dar cum dansul devine cea mai bună metodă de a se menține în formă, e de înțeles de ce dieta nu este necesară. Află în continuare ce alte secrete de frumusețe are Bebelușa Roxana!

Cum te menţii în formă? Ţii vreo dietă? Eşti mai atentă la ce mănânci? Faci sport?
Bebeluşa Roxana: Exerciţiile fizice şi o dietă echilibrată sunt foarte importante pentru a avea un corp frumos. Deşi fac mişcare când merg la repetiţiile pentru “Cronică”, sau merg în concert cu Andra, îmi place să lucrez mai intens anumite părţi ale corpului şi pentru acest lucru merg la sala de fitness, când am timp, sau fac anumite exerciţii acasă. Nu am ţinut niciodată o dietă şi nici nu cred că voi ţine, doar sunt atentă la ce mănânc. Încerc pe cât posibil să ocolesc mâncărurile de genul fast food, chiar dacă îmi plac, ştiu că sunt foarte periculoase pentru siluetă.

La ce tip de tratamente de înfrumuseţare apelezi în această perioadă?
O dată pe săptămână îmi fac o mască de curăţare şi exfoliere pentru a îndepărta stratul de celule moarte şi impurităţi, dar şi o mască de hidratare pentru a împrospăta pielea. Sunt adepta tratamentelor homemade.

Ce nu îţi lipseşte niciodată din geantă?
Nu-mi lipsesc balsamul de buze, rujul, un blush pentru obraji, un ulei pentru unghii şi, desigur, parfumul.

Cum ai grijă de pielea ta? Ai un ritual special?
Aşa cum avem grijă de faţă, aşa trebuie să avem grijă şi de pielea corpului. În momentul în care simt că pielea necesită o curăţare a celulelor moarte îmi fac un gomaj cu miere şi cafea, apoi urmează, desigur, hidratarea. Eu folosesc untul de shea când doresc o hrănire intensă a pielii, iar cel mai frecvent folosesc un lapte de corp.

Ai schimba ceva la tine la nivel estetic?
Tot timpul este loc de mai bine. Recunosc ca mi-ar fi plăcut să fiu mai înaltă.

Ce produse cosmetice ai cumpăra mereu chiar dacă le ai acasă?
De obicei folosesc aceleaşi produse cosmetice, însă, dacă îmi place ceva în mod deosebit, se întâmplă să mă întorc la magazin şi să-mi mai cumpăr unul. Un exemplu ar fi fonul de ten şi parfumul.

De ce te temi cel mai mult când vine vorba de frumuseţe?
Momentan mă bucur de ceea ce am. Nu m-am gândit până acum la vreun caz extrem, mai am timp.

Ce tip de parfumuri îţi plac şi care e cea mai pregnantă amintire olfactivă din copilărie?
Îmi plac parfumurile cu o aromă orientală dulce, dar şi cele cu o aromă fresh fougere. Cea mai pregnantă amintire olfactivă din copilărie este parfumul mamei mele, cu o aroma uşor dulce. Îmi plăcea foarte mult cum mirosea şi chiar dacă nu mai foloseşte acel parfum tot timpul asociez acel parfum cu ea.

Ce reprezinta pentru tine o femeie frumoasă?
Parerea mea este că frumusetea constă în calitatea unei femei ca om. O femeie este frumoasă atunci când ştie să viseze, să zâmbească, să iubească, să respecte, să înveţe şi să aprecieze. O femeie este frumoasă atunci când emană naturaleţe, are atitudine şi este inteligentă. O femeie este frumoasă dacă ştie să fie frumoasă.

Pe Bebelușa Roxana o puteți vedea în fiecare miercuri seară la “Cronica Cârcotașilor”, de la ora 20:30, la Prima TV.

Foto: Prima TV

ARTICOLE SIMILARE

Tipps&Tricks pentru îngrijirea mâinilor

Tabu Tabu

Trucuri de machiaj pentru ten gras

realitatea

Rihanna se dezbracă pe Facebook!

CUTREMURUL cel mare: se apropie?

ANDREEA RAICU – poze impreuna cu mama ei, din tinerete!

Ileana Badiu – regim de 2000 de euro!

Scrie un comentariu