Tabu
PEOPLESlider

Bebelușul regal va deveni prinț. Decizia care va schimba situația în familia regală britanică

Bebelușul regal Archie Harrison Mountbatten-Windsor va deveni prinț, dar numai atunci când bunicul său, prințul Charles, va urca pe tron.

Copilul lui Meghan Markle și al prințului Harry s-a născut luni dimineață (6 mai), iar miercuri a fost prezentat lumii. Micuțul Archie nu va fi prinț, deci va purta cel mai probabil cel de-al doilea titlu nobiliar al tatălui său, conte de Dumbarton.

Cu toate acestea, un decret regal adoptat cu peste 100 de ani în urmă de către bunicul reginei Elisabeta a II-a, George V, în 1917, spune că Archie își câștigă automat statutul de HRH (Alteța Sa Regală), la fel ca toți urmașii pe linie masculină ai suveranului. După ce va ajunge rege, scrie Daily Mail, prințul Charles ar putea emite un decret nou care să schimbe decizia regelui George V, care garantează că toți nepoții său vor primi un titlu regal.

Dar prințul Harry și soția sa, Meghan, nu sunt deranjați că fiul lor nu este prinț. „Ei respectă descretul pe care l-a adoptat George V”, a spus o sursă din apropierea cuplului regal. Numai regina Elisabeta a II-a poate schimba situația, dacă decide să îi ofere titlu princiar celui de-al optulea strănepot al său. La fel a procedat și cu copiii ducilor de Cambridge, prințul William și Kate Middleton.

Bebelușul regal a venit pe lume luni, la ora 5.26, ora locală, la spitalul privat Portland din Londra, și a cântărit 3,3 kg. Archie Harrison Mountbatten-Windsor este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul george, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, şi ducele de Sussex (prinţul Harry).

 

ARTICOLE SIMILARE

STUDIU: trăim într-o galaxie zombie care a murit și a revenit la viață

realitatea

Andreea Bălan, primele declarații despre relația cu tenismenul Victor Cornea

Andreea Damian

Festivalul Neversea se mută în septembrie?

Andreea Damian

Cristina Ich și Alina Ceușan, sărut pasional în văzul tuturor!

Andreea Damian

Cabral și Adela Popescu, surprinși de Uraganul Fiona! Prezentatorul a filmat dezastrul lăsat de furtună – VIDEO

Andreea Damian

Harry și Meghan sunt furioși pe Regină. Au pierdut tot!

Andreea Damian

Scrie un comentariu