Home > Agenda > stiri > Becali a făcut-o iar pe Cruduţa să plângă LIVE: “Măcar să îi iei lui Nilă 5-7 mii de fiecare dată când te bate”

Becali a făcut-o iar pe Cruduţa să plângă LIVE: “Măcar să îi iei lui Nilă 5-7 mii de fiecare dată când te bate”

Daniela Crudu a izbucnit în lacrimi în direct, după ce Gigi Becali a insistat să îl lase în pace pe Nilă sau să renunţe la televiziune.

“Mie îmi pare rău, dar chiar nu mai am ce să zic. Până la urmă sunt un copil, am 23 de ani. Nu fac nicio caterincă, eu îmi văd de treabă. Nu mă bate. Eu sunt dispusă să renunţ şi la televiziune pentru el, că îl iubesc. Suntem mici, nu ne gândim la însurătoare”, a explicat Cruduţa la Antena 1.

Gigi Becali vrea cu orice preţ să o despartă pe Daniela de Nilă, ba chiar i-a propus să îi dea el nişte bani lunar, numai ca bruneta să îl lase pe fotbalist.

“Eu i-am spus ‘Dacă tot vrei să te însori cu ea, nu o mai lăsa la televizor cu ţâţele goale’. Noi dacă o educăm pe Cruduţa, nu o mai lăsăm cu ţâţele pe afară. Ce face ea la televizor e semi-prostituţie. Dacă ea acceptă ca el să o bată, înseamnă că şi ea e bolnavă, cum naiba se mai bagă în pat lângă, după. Măcar să îi ceri 5-7 mii de fiecare dată, să rămână cu ceva”, a sfătuit-o Becali pe Daniela.

Articole asemanatoare
daniela-crudu
Top 5 vedete care au „mâncat bătaie” de la partenerii lor
Daniela Crudu
Cum a jignit-o Grigore Cartianu pe Daniela Crudu. De rușine, a șters postarea de pe Facebook
daniela-crudu-batuta
Daniela Crudu a ajuns la spital după ce a fost bătută de iubit!
Scandalul asistentelor la Antena / Loredana Chivu – noua “pasiune” a lui Brancu

Comenteaza acest articol

Becali a făcut-o iar pe Cruduţa să plângă LIVE: “Măcar să îi iei lui Nilă 5-7 mii de fiecare dată când te bate”

by   1 min
0