Tabu
Image default
BEAUTYPEOPLESlider

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale. Nu poţi contrazice știința!

Trăsăturile faciale ale Bellei se potrivesc unui raport geometric preluat din matematica grecilor antici, numit „secțiunea de aur”. Formula matematică a fost folosită în Renaștere cu precădere de arhitecți și de pictori celebri în realizarea unor opere de artă.

În 2009, un profesor a explicat modul în care oamenii de știință au adoptat formula matematică pentru a ajuta la explicarea motivului pentru care unii oameni sunt considerați frumoși, iar alții mai puțin. Pentru a obține raportul sunt luate și calculate măsurători ale feței. Pe o față perfectă lungimea unei urechi este egală cu lungimea nasului, iar lățimea unui ochi este egală cu distanța dintre ochi.

Pe această scară, modelul de 23 de ani este considerat cel mai frumos, urmat de Beyoncé, Amber Heard și Ariana Grande.  Potrivit noului studiu, trăsăturile Bellei Hadid se apropie de secțiunea de aur, cu un procent de 94,35%.

Medicul chirurg Julian De Silva a analizat ochii, nasul, sprâncenele, buzele, urechile și bărbia mai multor vedete, pentru a determina care dintre acestea se apropie cel mai mult de secțiunea de aur. „Bella Hadid a fost detașat câștigătoare, din moment ce toate elementele feței sale s-au apropiat de perfecțiunea fizică. Bărbia ei este la doar 0,3 procente de dimensiunea perfectă. În ceea ce privește poziția ochilor, Bella s-a aflat pe cea de-a doua poziție, după Scarlett Johansson”, a declarat Julian De Silva.

Cântăreața Beyoncé s-a clasat pe cel de-al doilea loc în studiul condus de Julian privind chipul perfect, forma feței sale având o simetrie la o distanță de 0,4 procente de cea ideală.

Se zvonește că Bella Hadid ar fi suferit o rinoplastie când era adolescentă, speculațiile fiind generate de o fotografie din adolescență pe care a distribuit-o în mediul online. Cu toate acestea, modelul a negat speculațiile.

ARTICOLE SIMILARE

Idei pentru un apartament colorat, luminos și optimist

Ciocîrlan

Theo Rose și Anghel Damian, pregătiți să-și mărească familia

Andreea Damian

O tânără a fost arsă de vie de iubitul său în Buzău și mai sunt oameni care zic că e vina ei

Dora Constantinovici

Premiile MTV 2021 | Lista completă a câștigătorilor

Andreea Damian

Aplică lămâie pe sprâncene timp de 4 săptămâni, iar rezultatele te vor uimi

Andreea Damian

Ce dietă urmează Gina Pistol pentru a reveni la silueta de dinainte de sarcină

Andreea Damian

Scrie un comentariu