Home > beauty > Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Bella Hadid

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale. Nu poţi contrazice știința!

Trăsăturile faciale ale Bellei se potrivesc unui raport geometric preluat din matematica grecilor antici, numit „secțiunea de aur”. Formula matematică a fost folosită în Renaștere cu precădere de arhitecți și de pictori celebri în realizarea unor opere de artă.

În 2009, un profesor a explicat modul în care oamenii de știință au adoptat formula matematică pentru a ajuta la explicarea motivului pentru care unii oameni sunt considerați frumoși, iar alții mai puțin. Pentru a obține raportul sunt luate și calculate măsurători ale feței. Pe o față perfectă lungimea unei urechi este egală cu lungimea nasului, iar lățimea unui ochi este egală cu distanța dintre ochi.

Pe această scară, modelul de 23 de ani este considerat cel mai frumos, urmat de Beyoncé, Amber Heard și Ariana Grande.  Potrivit noului studiu, trăsăturile Bellei Hadid se apropie de secțiunea de aur, cu un procent de 94,35%.

Medicul chirurg Julian De Silva a analizat ochii, nasul, sprâncenele, buzele, urechile și bărbia mai multor vedete, pentru a determina care dintre acestea se apropie cel mai mult de secțiunea de aur. „Bella Hadid a fost detașat câștigătoare, din moment ce toate elementele feței sale s-au apropiat de perfecțiunea fizică. Bărbia ei este la doar 0,3 procente de dimensiunea perfectă. În ceea ce privește poziția ochilor, Bella s-a aflat pe cea de-a doua poziție, după Scarlett Johansson”, a declarat Julian De Silva.

Cântăreața Beyoncé s-a clasat pe cel de-al doilea loc în studiul condus de Julian privind chipul perfect, forma feței sale având o simetrie la o distanță de 0,4 procente de cea ideală.

Se zvonește că Bella Hadid ar fi suferit o rinoplastie când era adolescentă, speculațiile fiind generate de o fotografie din adolescență pe care a distribuit-o în mediul online. Cu toate acestea, modelul a negat speculațiile.

Articole asemanatoare
Beyonce
Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?
beyonce
Casa de 85 de milioane de dolari a lui Beyonce! Imagini de lux
James Bond
Beyonce a înlocuit limonada cu martini și toți sunt convinși că va interpreta coloana sonoră pentru Bond 25
Beyonce
Beyonce lansează o colecție vestimentară de gen neutru

Comenteaza acest articol

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

by Andreea Damian   1 min
0