Tabu
BEAUTY PEOPLE

Bella Hadid și-a schimbat culoarea părului chiar înainte de show-ul Victoria’s Secret

bella hadid

Bella Hadid și-a câștigat din nou un loc printre „îngerașii” Victoria’s Secret. Weekend-ul trecut, fotomodelul și-a confirmat prezența în Victoria’s Secret Fashion Show 2018 postând o fotografie pe Instagram din timpul probelor. „De abia aștept să vedeți toată ținutele frumoase. Sunt recunoscătoare să fac parte din show, mă simt mai fericită și mai sănătoasă ca oricând”, a scris Bella.

Show-ul Victoria`s Secret se va desfășura joi (8 noiembrie), dar va fi difuzat abia pe 2 decembrie. Aflată în fața celui de-al treilea spectacol pentru faimoasă casă de modă, Bella Hadid a făcut o schimbare îndrăzneață la ea: și-a schimbat culoarea părului. Și s-a întâmplat cu doar două zile înainte de show.

Mai întâi și-a prezentat rezultatele muncii sale grele din sala de fitness pe Instagram – care i-a adus însă critici dure pentru că e mult prea slabă – apoi a postat o fotografie cu noua sa nuanță de păr.

https://www.instagram.com/p/BpvTa4RhFg2/?utm_source=ig_embed

Bella Hadid și-a vopsit părul într-o nuanță neagră, ciocolatie, inspirată de modelele faimoase care au promovat Victoria`s Secret în anii ’90. Este vorba despre fostul model danez Helena Christensen (49 de ani) și fostul fotomodel american Stephanie Seymour (50 de ani).

„Culoarea părului lor era atât de bogată și de misterioasă, două brunete într-o mulțime de blonde – am vrut doar s-o duc (pe Bella) în același loc. Un pic mai închis, mai profund și mai puțin natural”, a explicat stilista care s-a ocupat de imaginea fotomodelului de 22 de ani, Jenna Perry, potrivit Refinery29.

Din fericire pentru Bella Hadid, stilista a folosit o vopsea temporară de păr, ceea ce înseamnă că în mai puțin de trei luni nuanța închisă de pe păr se va spăla, fără să fie nevoie să mai treacă pe la salon.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“

Andreea Damian

Renée Zellweger, în rolul lui Judy Garland, „diva bolnavă” de la Hollywood

Andreea Damian

Catinca Roman are silicoane de 13 ani: “Nu m-am gandit sa le schimb”

Romeo Visca a venit de la Londra pentru un nou proiect în România

Tabu Tabu

Liviu Vârciu a devenit și tătic de băiat!

Tabu Tabu

Justin Bieber este primul artist cu 50 de milioane de abonați pe YouTube

Andreea Damian

Scrie un comentariu