Home > beauty > Bella Hadid și-a schimbat culoarea părului chiar înainte de show-ul Victoria’s Secret

Bella Hadid și-a schimbat culoarea părului chiar înainte de show-ul Victoria’s Secret

bella hadid

Bella Hadid și-a câștigat din nou un loc printre „îngerașii” Victoria’s Secret. Weekend-ul trecut, fotomodelul și-a confirmat prezența în Victoria’s Secret Fashion Show 2018 postând o fotografie pe Instagram din timpul probelor. „De abia aștept să vedeți toată ținutele frumoase. Sunt recunoscătoare să fac parte din show, mă simt mai fericită și mai sănătoasă ca oricând”, a scris Bella.

Show-ul Victoria`s Secret se va desfășura joi (8 noiembrie), dar va fi difuzat abia pe 2 decembrie. Aflată în fața celui de-al treilea spectacol pentru faimoasă casă de modă, Bella Hadid a făcut o schimbare îndrăzneață la ea: și-a schimbat culoarea părului. Și s-a întâmplat cu doar două zile înainte de show.

Mai întâi și-a prezentat rezultatele muncii sale grele din sala de fitness pe Instagram – care i-a adus însă critici dure pentru că e mult prea slabă – apoi a postat o fotografie cu noua sa nuanță de păr.

https://www.instagram.com/p/BpvTa4RhFg2/?utm_source=ig_embed

Bella Hadid și-a vopsit părul într-o nuanță neagră, ciocolatie, inspirată de modelele faimoase care au promovat Victoria`s Secret în anii ’90. Este vorba despre fostul model danez Helena Christensen (49 de ani) și fostul fotomodel american Stephanie Seymour (50 de ani).

„Culoarea părului lor era atât de bogată și de misterioasă, două brunete într-o mulțime de blonde – am vrut doar s-o duc (pe Bella) în același loc. Un pic mai închis, mai profund și mai puțin natural”, a explicat stilista care s-a ocupat de imaginea fotomodelului de 22 de ani, Jenna Perry, potrivit Refinery29.

Din fericire pentru Bella Hadid, stilista a folosit o vopsea temporară de păr, ceea ce înseamnă că în mai puțin de trei luni nuanța închisă de pe păr se va spăla, fără să fie nevoie să mai treacă pe la salon.

Articole asemanatoare
Victoria's Secret
E oficial! Show-ul Victoria’s Secret din 2019, anulat
Bella Hadid
Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume
Victoria’s Secret
Un fost îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani
Victoria’s Secret
Victoria’s Secret angajează primul model transgender

Comenteaza acest articol

Bella Hadid și-a schimbat culoarea părului chiar înainte de show-ul Victoria’s Secret

by Andreea Damian   1 min
0