Home > What's hot > BELLU & BITANG: Si, totusi, pleaca? AFLA destinatiile posibile AICI

BELLU & BITANG: Si, totusi, pleaca? AFLA destinatiile posibile AICI

Cel mai titrat antrenor de gimnastica din istorie, Octavian Bellu, si statornica sa co-echipiera Mariana Bitang au mai incheiat un ciclu olimpic. Cu o echipa insailata din doua veterane de lux (Izbasa si Ponor), alte doua gimnaste despre care insusi Bellu crede ca “sunt muncitoare, dar fara perspectiva (Chelaru si Bulimar – care, in ciuda declaratiilor ei diplomatice, a fost oprita sa concureze in finala de la barna, antrenorii preferand sa o arunce in lupta pe Iordache) si cu revelatia de la Europene, Larisa Iordache, venita la Londra accidentata la calcai, s-au facut, totusi, minuni, inclusiv un titlu olimpic la individual si o clasare pe podium la echipe in detrimentul Chinei.
Ce rezerva viitorul acestui senzational cuplu de antrenori? Deocamdata, contractul cu Federatia Romana de Gimnastica s-a incheiat si o propunere oficiala de continuare a lui nu a aparut (“Se discuta, sa vedem, poate dura luni de zile”???). Au aparut, insa, propuneri din partea federatiilor de specialitate din Marea Britanie si, mai ales, Australia! Si a mai aparut ipoteza candidaturii lui Octavian Bellu la presedintia COSR! (De reamintit ca, in 2008, acelasi Bellu s-a retras in ultima clipa din competitie, simtind ca Octavian Morariu, actualul presedinte, e prea bine pozitionat in “cursa”, ceea ce nu prea mai e cazul acum.)
Si sa nu uitam ca, la 61 de ani, cati are Bellu, nu prea iti mai vine sa pleci la drum cu atatea incertitudini legate de valoarea sportivelor care (nu) vin din urma, bugetele firave alocate si lipsa de transparemta la mai multe niveluri decizionale. Asadar, Australia, Marea Britanie sau sefia COSR?
Articole asemanatoare
Rasturnare de situatie la LOTUL DE GIMNASTICA: Belu, Bitang, Ponor …declaratii noi!
Belu si Bitang renunta la lotul Romaniei. PLEACA LA ALTA ECHIPA? Presedintele Federatiei se eschiveaza!
NERVI la lotul de gimnastica: CATALINA PONOR se revolta in fata antrenorilor BELU si BITANG! Declaratie incendiara a gimnastei!

Comenteaza acest articol

BELLU & BITANG: Si, totusi, pleaca? AFLA destinatiile posibile AICI

by   1 min
0