Home > What's hot > Belu si Bitang renunta la lotul Romaniei. PLEACA LA ALTA ECHIPA? Presedintele Federatiei se eschiveaza!

Belu si Bitang renunta la lotul Romaniei. PLEACA LA ALTA ECHIPA? Presedintele Federatiei se eschiveaza!

Potrivit gsp.ro, cei doi au anuntat ca renunta la lotul Romaniei, dar nu la antrenorat fiind posibil ca cei doi sa fi acceptat una din numeroasele oferte de afara.

Se intunecase aseara cand Bitang si Belu au ajuns, alaturi de sportive, mai putin Catalina, in Satul Olimpic.  Mariana Bitang i-a spus lui Epuran “ca tot ce s-a intamplat este peste limita mea de suportabilitate”. N-a detaliat, n-a rostit cuvantul “demisie”. Dar nici nu era nevoie, pentru ca Belu a lamurit prima parte. Plecarea e deja declarata. “Contractul meu s-a incheiat. Nu mai dau declaratii, sunt un freelancer”, a spus Octavian Belu pentru Gazeta.

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, marţi, că şi-ar fi dorit să primească felicitări şi din partea antrenorilor săi, după ce a câştigat medalia de argint la sol, în cadrul concursului de gimnastică de la Jocurile Olimpice.  In context, este de amintit ca Sandra Izbasa are o relatie speciala cu antrenoarea Mariana Bitang, fiind iubita baiatului acesteia – Andrei, asa cum presa a scris de mai multe ori.

“După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor (n. r. – Mariana Bitang şi Octavian Bellu), dar asta este. Mulţumesc familiei şi prietenilor care au fost alături de mine”, a spus Ponor, care a menţionat că nu doreşte să comenteze ceea ce s-a întâmplat la bârnă.

Mai multe aici.

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat, miercuri, că nu poate comenta zvonurile privind o posibilă plecare a antrenorilor Mariana Bitang şi Octavian Bellu, de la lotul olimpic feminin.

“Nu pot comenta direct, pentru că nu am informaţii directe şi eu nu discut pe zvonuri. Am văzut şi eu ce se scrie pe acasă, dar acum nu e momentul de astfel de comentarii din partea noastră. Obiectivul lotului feminin de gimnastică a fost de câştigare a 1-2 medalii, s-au câştigat trei, deci din partea noastră este îndeplinit şi depăşit. Sigur că se putea mai mult, ne doream cu toţii, dar asta este. Vom face şi o analiză a parcursului de la Jocurile Olimpice şi vom vedea ce s-a întâmplat. Dar, toate acestea acasă, nu aici la Londra, la nervi”, a spus Stoica.

Gimnastica a adus trei medalii României, una de aur prin Sandra Izbaşa la sărituri, una de argint prin Cătălina Ponor la sol şi una de bronz în concursul pe echipe.

Articole asemanatoare
bogdan jianu si catalina ponor
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, cel mai nou și atipic cuplu din showbizz
Se marita CATALINA PONOR!
SANDRA IZBASA a inceput seria operatiilor estetice
Ce face Tommy Ramos cand e departe de CATALINA PONOR! Iata FOTO!

Comenteaza acest articol

Belu si Bitang renunta la lotul Romaniei. PLEACA LA ALTA ECHIPA? Presedintele Federatiei se eschiveaza!

by   1 min
0