Home > Lifestyle > BENDEAC despre moartea mamei MONICAI GABOR

BENDEAC despre moartea mamei MONICAI GABOR

MIHAI BENDEAC se numara printre cei care comenteaza decesul Veronicai Bulai. Mama Monicăi Gabor a murit joi după ce un bolovan de 7 kilograme s-a desprins de pe un versant din apropiere de Peştera Polovragi şi i-a căzut femeii în cap. Bendeac se întrebă de ce a murit atât de stupid.

“Se spune că mama surorilor Gabor era o femeie credincioasa. Sau, ma rog, bisericoasă. Întrebarea mea este: în momentul în care un bolovan cade FIX in capul unei femei bisericoase, ce înseamnă asta? Şi ridic întrebarea gândindu-ma că şansele de a se întampla asa ceva sunt de 1 la milioane de triliarde de catralioane de ori”, a scris Bendeac.

Acesta a continuat: “Vă dati seama că, de exemplu, dacă doamna Bulai s-ar fi oprit 2 secunde să-şi aranjeze o bretea de la sandale sau dacă parcarea microbuzului lângă peştere ar fi durat 1 secundă mai mult sau o secundă mai puţin sau daca pe o distanta de 50 de metri microbuzul ar fi mers cu 1 km/h mai puţin sau mai mult, treaba asta nu s-ar fi intamplat? Ei bine nu. Sincronizarea a fost perfectă. E absolut uluitor”.

Mihai Bendeac a încheiat: “În astfel de ocazii se vehiculează, în lumea bisericosilor, doua variante: 1. A pedepsit-o Dumnezeu. sau 2. O iubea Dumnezeu şi a vrut s-o ia lângă el in ceruri. Oricare ar fi răspunsul, metodologia mi se pare cam freaky…”.

mihai_bendeacMihai_Bendeac_03_a55b50bec5

Articole asemanatoare
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK
MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!
MIHAI BENDEAC – mesaj halucinant despre ROXANA VANCEA
MONICA GABOR – viata de lux in sclavie! Nu are nimic pe numele ei!

Loading...

Comenteaza acest articol

BENDEAC despre moartea mamei MONICAI GABOR

by   1 min
0