Tabu
CULTURE Slider

Benedict Cumberbatch va juca rolul Satanei în serialul fantasy al lui Neil Gaiman – Good Omens

Starul din Sherlock va fi Satana gigantică din serialul în care vor mai juca și David Tennant, Michael Sheen și Frances McDormand

Benedict Cumberbatch urmează ca după rolul de architect al Brexituluui – respectiv Dominic Cummings să apară jucând rolul unei alte, să zicem, figure faimoasă. El va fi Satana în Good Omens, produsă de Amazon și adaptată de BBC după romanul fantastic al lui Neil Gaiman și Terry Pratchett, care va avea premiera în luna mai.

Implicarea lui Cumberbatch a fost dezvăluită în cadrul unei discuții a Asociației Criticilor de Televiziune pentru seriale și tot acolo s-a vorbit despre serialul Good Omens în care David Tennant și Michael Sheen sunt un demon și un înger care își unesc forțele pentru a salva Pământul. Cumberbatch se va confrunta cu Frances McDormand, care îl va juca pe Dumnezeu, în timp ce Jon Hamm, Miranda Richardson și Jack Whitehall vor fi colegii celor doi pe platourile de filmare în roluri încă nedivulgate.

Producătorii executivi ai serialului, Gaiman și Douglas Mackinnon au glumit că au găsit un “tânăr actor britanic” care a avut nevoie de multă îndrumare. “A muncit mult, era inutil la început “, a spus Mackinnon. “Ne-am dat seama brusc că Satana va apărea în episodul șase și că aveam nevoie de cineva care să-i dea cu adevărat bătăi de cap lui Frances McDormand”, a adăugat Gaiman.

Cea mai recentă apariție pe ecran a lui Cumberbatch a fost rolul lui Cummings în Brexit, o dramă Channel 4 despre strategia din spatele campaniilor Remain and Leave în timpul referendumului din 2016. În “Good Omens”, actorul, care a crescut la recunoașterea internațională prin performanța sa în Sherlock Holmes, va juca ceea ce Gaiman a descris ca fiind “o Satană uriașă, animată”.

Fiind o colaborare între Gaiman și Pratchett, care a murit în 2015, Good Omens a fost lansat pentru prima dată în 1990. O adaptare cinema a romanului fusese planificată în 2002, cu Terry Gilliam, dar nu a intrat niciodată în producție. Gaiman a început să lucreze la o adaptare TV în 2016 după ce a primit o scrisoare postumă de la Pratchett, care-l îndemna să transpună colaborarea lor pe ecran.

Good Omens debutează pe 31 mai pe Amazon Prime, cu toate cele șase episoade care apar deodată. Serialul va apărea apoi pe BBC Two, cândva în 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Natalie Portman și Serena Williams își fac echipă de fotbal feminin

Andreea Damian

Cardi B explică de ce a “drogat și jefuit” bărbații înainte de a deveni celebră

realitatea

Jack White vine în România!

Peste 300 de persoane din Brazilia au fost ucise în crime anti-LGBT – doar în 2018

Dora Constantinovici

Ce sa mananci si ce sa eviti in post ca sa nu te ingrasi

realitatea

MARIA: cazul FETITEI blonde rapite de romi

realitatea

Scrie un comentariu