Tabu
Image default
LIFESTYLE

Beneficiul de a avea o bonă internă de sărbători

Dacă acum ceva timp povesteam cum Andreea și Nadia, fetele care reprezintă Agenția Top-Nanny care se ocupă de recrutare personal intern din Republica Moldova mi-au găsit bona ideală, acum am revenit să vă povestesc cum va decurge primul Crăciun alături de doamna Tatiana.

În aceste luni de când este la noi în casă s-a dovedit a fi un adevărat ajutor pentru mine ca și mamă. Bona noastră a devenit parte din această familie rapid datorită devotamentului său față de copii și nu în ultimul rând, hărniciei de care a dat dovadă.

Masa noastră de Crăciun va fi plină de bunătăți românești, dar și moldovenești. Am avut dreptate când am zis că moldovencele sunt iscusite în bucătărie și nu numai. Eu fiind ocupată cu job-ul, doamna Tatiana s-a împărțit cum a putut mai bine între a avea grija de cele două fetițe ale noastre și a ne găti bucate alese și i-a reușit pe ambele planuri.

Dacă Crăciunul pentru dânsa va fi puțin mai solicitant, va veni și răsplata, urmând pe 28 decembrie să călătorim împreună spre Istanbul pentru a avea o frumoasă petrecere de Anul Nou alături de familie și prieteni.

Va urma să vă povestesc prima vacanță alături de bebelușii noștri și bona noastră adusă de către cei de la Top-Nanny pentru care le mulțumim!

ARTICOLE SIMILARE

Primul reality show bisericesc își caută concurenții

Andreea Damian

Iulia Albu o face praf pe Bianca! “Persoanele ca ea vand SEX!”

Vești minunate despre Prințul Carl Philip al Suediei și soția sa, Prințesa Sofia

Andreea Damian

Scenă nud cu Marilyn Monroe, descoperită după 60 de ani

Andreea Damian

Cele mai frumoase ornamente pentru bradul de Crăciun

Ciocîrlan

Oana Roman, COMPLET NEMACHIATĂ! Ce transformare

Scrie un comentariu