Tabu
Image default
LIFESTYLE

Beneficiul de a avea o bonă internă de sărbători

Dacă acum ceva timp povesteam cum Andreea și Nadia, fetele care reprezintă Agenția Top-Nanny care se ocupă de recrutare personal intern din Republica Moldova mi-au găsit bona ideală, acum am revenit să vă povestesc cum va decurge primul Crăciun alături de doamna Tatiana.

În aceste luni de când este la noi în casă s-a dovedit a fi un adevărat ajutor pentru mine ca și mamă. Bona noastră a devenit parte din această familie rapid datorită devotamentului său față de copii și nu în ultimul rând, hărniciei de care a dat dovadă.

Masa noastră de Crăciun va fi plină de bunătăți românești, dar și moldovenești. Am avut dreptate când am zis că moldovencele sunt iscusite în bucătărie și nu numai. Eu fiind ocupată cu job-ul, doamna Tatiana s-a împărțit cum a putut mai bine între a avea grija de cele două fetițe ale noastre și a ne găti bucate alese și i-a reușit pe ambele planuri.

Dacă Crăciunul pentru dânsa va fi puțin mai solicitant, va veni și răsplata, urmând pe 28 decembrie să călătorim împreună spre Istanbul pentru a avea o frumoasă petrecere de Anul Nou alături de familie și prieteni.

Va urma să vă povestesc prima vacanță alături de bebelușii noștri și bona noastră adusă de către cei de la Top-Nanny pentru care le mulțumim!

ARTICOLE SIMILARE

Miley Cyrus uimeste cu cel mai obscen gest de pana acum! Ce a putut sa faca intr-o reclama pentru Craciun

25 de lucruri pe care le poți face în anul 2023

Tabu Tabu

Fotomodel de talie internațională, apropiat lui Kate Moss, găsit mort în casă

Andreea Damian

Jurnalista care refuza sa se epileze declanseaza valuri de controverse pe Internet

Tobias Rehberger isi pune amprenta pe cestile de colectie illy

realitatea

Anca Serea şi Tuncay Ozturk au un copil!

Scrie un comentariu