Home > beauty > Benefit Brow-Bar exclusiv în Sephora Mall Vitan

Benefit Brow-Bar exclusiv în Sephora Mall Vitan

Conceptul de Brow Bar a uimit lumea întreagă, iar acum te poți bucura de el și în România, exclusiv la Sephora Mall Vitan. Brow Barul Benefit este un univers unic unde femeile sunt sfătuite de experții Benefit, profesionisți formați la Paris sau Londra.


Ei se ocupă de frumusețea chipului femeii: sprâncenele sunt epilate, reconturate sau colorate, privirea este pusă în valoare de genele aplicate cu măiestrie, și doamnele beneficiază de lecții persosalizate de machiaj. Atmosfera este destinsă, relaxantă și … roz. Ca și istoria Benefit.


În copilărie, surorile gemene Jean și Jane Ford din Indiana, Statele Unite, aveau o pasiune nestăvilită pentru machiaj. Jean își punea spaghete în păr și folosea praful strălucitor de pe spatele licuricilor pentru a-și a crea propriile produse de machiaj, dealtfel cu totul speciale.


Iar Jane combina și transforma bombonele de ciocolată umplute cu stafide pe care apoi le dădea la schimb cu altele colorate. În 1976 au deschis în San Francisco un boutique, Face Place, cu produse cosmetice total diferit de ceea ce se văzuse până atunci. Atmosfera era aceea a unui magazin de dulciuri, iar cele două surori spuneau, pe bună dreptate, „… unde scrie că doar dacă e abordat foarte serios machiajul este de calitate?…”În 1993, au decis să schimbe numele boutique-ului și așa a luat naștere brandul Benefit.

Articole asemanatoare
Aromaco, deodorant cremă de la Lush
Pudră Bio de la Bourjois
Wella Professionals lansează The Studio
Privire misterioasă cu Cargo Smoking kit

Comenteaza acest articol

Benefit Brow-Bar exclusiv în Sephora Mall Vitan

by realitatea   1 min
0