Home > Agenda > stiri > Berarii României te provoacă la concursul foto “Faces of brewing”

Berarii României te provoacă la concursul foto “Faces of brewing”

Concursul de fotografie “Faces of Brewing”, organizat de Berarii Europei şi desfăşurat la nivel european, invită toţi pasionaţii de fotografie cu vârsta peste 21 de ani să se înscrie până pe data de 22 iulie 2011 în cursa pentru cele mai frumoase imagini care spun povestea berii. Scopul competiţiei este acela de a da viaţă poveştilor şi de a surprinde imaginile oamenilor, naturii sau tehnologiei din spatele celei mai cunoscute şi iubite băuturi din lume, berea.

Fabricarea berii reprezintă măiestrie şi artă şi, în general, berea aduce laolaltă oameni şi culturi cu scopul de a încuraja interacţiunea socială în întreaga lume. Berea este un produs ce conţine doar ingrediente naturale – apă, malţ, hamei şi drojdie, fiind cunoscută pretutindeni în lume pentru conţinutul său natural, gustul răcoritor şi plăcut. De asemenea, berea este partenerul ideal al multor feluri de mâncare de-a lungul globului, ocupând un loc special în sufletul tuturor consumatorilor.

Competiţia “Faces of Brewing” oferă fotografilor profesionişti şi persoanelor pasionate de fotografie oportunitatea de a-şi vedea propriile fotografii publicate şi jurizate de un panel de fotografi internaţionali renumiţi, împreună cu reprezentanţii organizaţiei Berarii Europei.

Aspectele pe care juriul le va lua în considerare sunt: fotografii de calitate şi rezoluţie mare, imagini artistice care redau cadre semnificative pentru industria berii (precum berării, oameni de ştiinţă şi cercetători, fermieri şi ingredientele berii, procesul de distribuţie al berii, consumatori savurând o bere, colecţionari de specialităţi de bere, berea folosită ca şi ingredient în bucătărie sau asociată cu diverse feluri de mâncare, etc).

Premiile puse în joc în acest concurs sunt: locul 1 – echipament foto în valoare de 1000 euro, locul 2 – echipament foto în valoare de 500 euro iar locul 3 va primi echipament foto în valoare de 250 euro. În plus, se oferă 50 euro pentru fiecare fotografie de înaltă calitate care va fi aprobată pentru a fi publicată pe site-ul oficial al competiţiei www.facesofbrewing.eu. Mai multe detalii şi regulamentul se găsesc pe  www.facesofbrewing.eu, rubrica termeni şi condiţii.


Comenteaza acest articol

Berarii României te provoacă la concursul foto “Faces of brewing”

by realitatea   1 min
4