Tabu
LIFE & LOVE

BERLUSCONI se insoara cu o fata mai tanara cu 49 de ani! FOTO cu romancele care i-au trecut prin pat

În ultimii ani, numele mai multor românce frumoase, printre care Florina Marincea, Ioana Vişan sau Claudia Amarghioalei, au apărut în scandalul sexual al lui Silvio Berlusconi (76 de ani), ca presupuse amante ale politicianului. Însă cu toate acestea, se pare că ele nu au reuşit să îi sucească minţile fostului premier italian şi au pierdut teren în faţa unei italience de 27 de ani.

Chiar dacă nu s-a despărţit în mod oficial de a doua soţie, Veronica Lario, Berlusconi a anunţat ieri, în- tr-un interviu la unul din posturile lui de televiziune, că s-a logodit cu prezentatoarea de televiziune Francesca Pascale, care e cu 49 de ani mai tânără.

“Este oficial, m-am logodit cu Francesca Pascale şi, în sfârşit, nu mă mai simt singur. Este o diferenţă de vârstă de 49 de ani între noi. Ea este o fată frumoasă şi chiar şi mai frumoasă interior, cu principii morale solide. Este foarte apropiată de mine, mă iubeşte, iar eu simt acelaşi lucru”, a spus mogulul, precizând că Francesca este bună prietenă cu fiica lui, Marina. Deşi prezentatoarea i-ar putea fi chiar şi nepoată politicianului, având în vedere diferenţa mare de vârstă, cei doi au planuri serioase de nuntă.

Mai mult: Se însoară cu o italiancă de 27 de ani – Stiri externe | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

O treime dintre femei sunt agresate sexual după ce consumă alcool sau droguri

realitatea

Tratarea bărbatului panicat de eșecul în pat

Andreea Damian

Ce cautau zecile de PREZERVATIVE in epava avionului din APUSENI?

SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati

E gravida! Fosta sotie a unui mare sportiv roman arunca bomba

Prostitutia – un drept?

realitatea

Scrie un comentariu