Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Beyonce, „cenzurată” la concertul dedicat lui Nelson Mandela

Beyonce a fost cea mai așteptată vedetă la concertul desfăşurat, duminică (2 decembrie), la Johannesburg, care-l omagia pe Nelson Mandela. Evenimentul a fost punctul culminant al unui an plin de evenimente care sărbătoreau centenarul nașterii lui Nelson Mandela și parte a unei campanii de combatere a sărăciei, a malnutriției la copii și de promovare a egalității de gen.

Asociaţia Global Citizen a organizat evenimentul de anul acesta pe stadionul FNB din Johannesburg, care are o capacitate de 94.736 de locuri. Mulţi dintre spectatori au primit bilete gratuite în semn de recompensă pentru munca depusă în timpul campaniei. Ei au semnat petiţii şi au trimis mesaje prin intermediul Twitter către lideri mondiali, prin care le solicitau acestora să acţioneze în scopul îmbunătăţirii educaţiei, sanitaţiei, rezervelor de apă, sistemului de sănătate şi altor probleme.

De asemenea, mii de fani s-au adunat la stadion cu câteva ore înainte de începerea concertului. Unii dintre ei au purtat tricouri şi tatuaje temporare cu Global Citizen.

Beyonce, împreună cu Ed Sheeran, Jay-Z și Usher, au urcat rând pe rând pe scena evenimentului, pentru a aduce un tribut primului președinte de culoare sud-african. Concertul a fost transmis live de televiziunea națională din Africa de Sud, pentru ca și cei care nu au reușit să obțină bilete să asculte melodiile lor preferate. Din păcate, transmisiunea a fost întreruptă după numai 25 de minute, spre furia fanilor, scrie CNN.

Postul de televiziune SABC 1 din Africa de Sud a explicat printr-o postare pe Twitter de ce va difuza doar 25 de minute din concertul susținut de soții „Carter” (Beyonce și Jay-Z). „Spectacolul complet al lui Beyonce & Jay-Z rămâne exclusiv pentru cei care și-au câștigat biletele, adică cei de pe stadion”, se arată în postare.

La scurt timp, pe aceeași rețea de socializare au apărut fel de fel de meme-uri despre cenzura care a zdrobit inimilor multor fani.

https://twitter.com/JohnTheFame/status/1068632213242212353

https://twitter.com/ellewoodsbby/status/1069323548169330689

https://twitter.com/stacykirui/status/1069538798713868288

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente

Andreea Damian

Alec Baldwin și-a văzut fiica aproape goală pe Instagram iar reacția lui e incredibilă

Andreea Damian

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți. Primele imagini și declarații

Andreea Damian

Starurile plâng decesul celebrului jucător de baschet Kobe Bryant

Andreea Damian

Decizia finală a procurorilor din SUA, în privința lui Alec Baldwin. Ce se întâmplă cu actorul american

Andreea Damian

Scrie un comentariu