Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Beyonce, „cenzurată” la concertul dedicat lui Nelson Mandela

beyonce

Beyonce a fost cea mai așteptată vedetă la concertul desfăşurat, duminică (2 decembrie), la Johannesburg, care-l omagia pe Nelson Mandela. Evenimentul a fost punctul culminant al unui an plin de evenimente care sărbătoreau centenarul nașterii lui Nelson Mandela și parte a unei campanii de combatere a sărăciei, a malnutriției la copii și de promovare a egalității de gen.

Asociaţia Global Citizen a organizat evenimentul de anul acesta pe stadionul FNB din Johannesburg, care are o capacitate de 94.736 de locuri. Mulţi dintre spectatori au primit bilete gratuite în semn de recompensă pentru munca depusă în timpul campaniei. Ei au semnat petiţii şi au trimis mesaje prin intermediul Twitter către lideri mondiali, prin care le solicitau acestora să acţioneze în scopul îmbunătăţirii educaţiei, sanitaţiei, rezervelor de apă, sistemului de sănătate şi altor probleme.

De asemenea, mii de fani s-au adunat la stadion cu câteva ore înainte de începerea concertului. Unii dintre ei au purtat tricouri şi tatuaje temporare cu Global Citizen.

Beyonce, împreună cu Ed Sheeran, Jay-Z și Usher, au urcat rând pe rând pe scena evenimentului, pentru a aduce un tribut primului președinte de culoare sud-african. Concertul a fost transmis live de televiziunea națională din Africa de Sud, pentru ca și cei care nu au reușit să obțină bilete să asculte melodiile lor preferate. Din păcate, transmisiunea a fost întreruptă după numai 25 de minute, spre furia fanilor, scrie CNN.

Postul de televiziune SABC 1 din Africa de Sud a explicat printr-o postare pe Twitter de ce va difuza doar 25 de minute din concertul susținut de soții „Carter” (Beyonce și Jay-Z). „Spectacolul complet al lui Beyonce & Jay-Z rămâne exclusiv pentru cei care și-au câștigat biletele, adică cei de pe stadion”, se arată în postare.

La scurt timp, pe aceeași rețea de socializare au apărut fel de fel de meme-uri despre cenzura care a zdrobit inimilor multor fani.

https://twitter.com/JohnTheFame/status/1068632213242212353

https://twitter.com/ellewoodsbby/status/1069323548169330689

https://twitter.com/stacykirui/status/1069538798713868288

ARTICOLE SIMILARE

Star Wars: Gest făcut de Disney după scena cu primul sărut între persoane de acelaşi sex

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 18 iunie!

realitatea

Nadia Comăneci, așa cum nu ai văzut-o niciodată. FOTO

Tabu Tabu

Boogie

realitatea

Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei

Andreea Damian

Carti si filme?

realitatea

Scrie un comentariu