Home > Slider > Beyonce a făcut dezvăluiri neașteptate despre originile ei

Beyonce a făcut dezvăluiri neașteptate despre originile ei

Beyonce apare pe coperta revistei Vogue din Statele Unite din septembrie, fiind prima femeie de culoare ce apare pe coperta acestei publicații. Vedeta a vorbit despre familia sa, dar și despre originile ei, afirmând că are un arbore genealogic foarte interesant.

Cântăreața în vârstă de 36 de ani a dezvăluit să strămoșii săi au deținut sclavi. Beyonce, care provine din Louisiana, a descoperit că stră-stră-străbunica ei, Rosalie Jean Louis, a fost o sclavă care s-a îndrăgostit și căsătorit cu un vânzător alb bogat, Joseph Lacey. Cei doi au avut, în anul 1830, o fiică, Celestine Josephine Lacez, cu care Beyonce ar fi semănat la perfecție.

„Mi-am cercetat strămoșii de curând și am aflat că provin de la un deținător de sclavi care s-a îndrăgostit și căsătorit cu o femeie ce îi era sclavă (…) Vin dintr-o familie de relații distruse între bărbați și femei, abuz de putere și neîncredere. Doar când am văzut asta clar am fost capabilă să rezolv conflictele care au apărut în familia mea”, a declarat Beyonce.

De aceea Beyonce a început să creadă că Dumnezeu a binecuvântat-o cu gemeni, ca să mai șteargă din blestemele care s-au abătut asupra familiei sale.

Beyoncé Knowles a devenită celebră ca solistă a trupei Destiny’s Child. După destrămarea grupului, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat şase albume de studio, cel mai recent fiind „Lemonade” (2015). Ea a vândut peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale și a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

Articole asemanatoare
beyonce
Beyonce a arătat uimitor într-o rochie de 10.000 $ la ceremonia de reînnoire a jurămintelor
beyonce
Beyonce și Jay-Z își îndeamnă fanii să devină vegani
muzeul luvru
Beyonce a ajutat Muzeul Luvru să bată recordul cu peste 10 mil. de vizitatori anul trecut
Beyoncé și Hillary Clinton au fost în India special pentru nunta Ishei Ambani

Comenteaza acest articol

Beyonce a făcut dezvăluiri neașteptate despre originile ei

by Andreea Damian   1 min
0