Home > Slider > Beyonce, însărcinată din nou? Fotografiile care o dau de gol

Beyonce, însărcinată din nou? Fotografiile care o dau de gol

beyonce

Beyonce ar aștepta al patrulea copil, susține presa tabloidă de peste Ocean. Primele suspiciuni au apărut în timpul primelor concerte din Franța, din cadrul turneul muzical european On the Run II, când vestimentațiile scenice au trădat o burtică.

Artista de 36 de ani a întețit speculațiile în timpul vacanței din Franța, unde se afla alături de Jay-Z și fiica lor cea mare, Blue Ivy. Fotoreporterii francezi au observat la Beyonce o burtă proeminentă de graviduță.

Mamă a trei copii, faimoasa cântăreață americană a oferit și alte indicii despre o nouă sarcină. Beyonce a început să agite apele când a apărut cu un tricou pe care era inscripționat mesajul „Carter 4”. Iar o fotografie recentă, în care aceasta apare alături de soțul ei și o sticlă de bere fără alcool, este dovada clară că Beyonce va deveni mămică din nou, potrivit unui utilizator Twitter.

Zvonurile nu au fost confirmate de artistă. Nu ne-ar mira deloc pentru că și sarcinile anterioare nu au fost anunțate decât foarte târziu. Beyonce și Jay-Z au trei copii, o fetiță de 6 ani, Blue Ivy, și gemenii Rumi și Sir, de un an.

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare
Bella Hadid
Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume
Beyonce
Beyonce se teme că va muri, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer mamar
Beyonce
Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii
beyonce
22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii

Beyonce, însărcinată din nou? Fotografiile care o dau de gol

by Andreea Damian   1 min
1