Home > Slider > Beyonce, însărcinată din nou? Fotografiile care o dau de gol

Beyonce, însărcinată din nou? Fotografiile care o dau de gol

beyonce

Beyonce ar aștepta al patrulea copil, susține presa tabloidă de peste Ocean. Primele suspiciuni au apărut în timpul primelor concerte din Franța, din cadrul turneul muzical european On the Run II, când vestimentațiile scenice au trădat o burtică.

Artista de 36 de ani a întețit speculațiile în timpul vacanței din Franța, unde se afla alături de Jay-Z și fiica lor cea mare, Blue Ivy. Fotoreporterii francezi au observat la Beyonce o burtă proeminentă de graviduță.

Mamă a trei copii, faimoasa cântăreață americană a oferit și alte indicii despre o nouă sarcină. Beyonce a început să agite apele când a apărut cu un tricou pe care era inscripționat mesajul „Carter 4”. Iar o fotografie recentă, în care aceasta apare alături de soțul ei și o sticlă de bere fără alcool, este dovada clară că Beyonce va deveni mămică din nou, potrivit unui utilizator Twitter.

Zvonurile nu au fost confirmate de artistă. Nu ne-ar mira deloc pentru că și sarcinile anterioare nu au fost anunțate decât foarte târziu. Beyonce și Jay-Z au trei copii, o fetiță de 6 ani, Blue Ivy, și gemenii Rumi și Sir, de un an.

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare
Jay-Z
Fiica secretă a lui Jay Z, dezvăluiri incredibile
Beyonce
Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?
beyonce
Casa de 85 de milioane de dolari a lui Beyonce! Imagini de lux
James Bond
Beyonce a înlocuit limonada cu martini și toți sunt convinși că va interpreta coloana sonoră pentru Bond 25

Beyonce, însărcinată din nou? Fotografiile care o dau de gol

by Andreea Damian   1 min
1