Home > Agenda > Beyonce a lansat un trailer pentru “Homecoming” – un documentar concert marca Netflix

Beyonce a lansat un trailer pentru “Homecoming” – un documentar concert marca Netflix

La doar o săptămână după ce Beyonce a fost premiată cu premiul Entertainer of the Year la premiile NAACP Image, artista are un alt motiv pentru a sărbători.

Netflix a postat duminică, promovând documentarul despre concertele Beyonce, care se zvonește că vorbește despre performanța ei din 2018 la Festivalul de muzică Coachella, urmată de un trailer complet în dimineața zilei de luni. Filmul va fi disponibil pe Netflix începând cu data de 17 aprilie.

Homecoming prezintă o viziune intimă asupra performanței istorice a lui Beyoncé de la Coachela 2018, care a adus un omagiu colegiilor și universităților istorice ale afro-americanilor din America”, se arată în anunțul Netflix. “Intersectând imagini și interviuri care descriu în detaliu pregătirea și intenția puternică din spatele viziunii ei, Homecoming trasează drumul emoțional de la conceptul creativ la mișcarea culturală”.

Clipul de promovare al documentarului începe cu vocea Mayei Angelou: “Ceea ce vreau să fac este să fiu un reprezentant al rasei mele, al rasei umane. Am șansa să arăt cât de buni putem fi, cât de inteligenți și generoși putem fi. E o șansă de a învăța, iubi și de a fi fericiți”.

Înregistrarea face parte din interviul lui Angelou, din 2013, unul dintre ultimele interviuri acordate înaintea morții sale din mai 2014, la vârsta de 86 de ani.
Beyonce a fost prima femeie de culoare care a devenit cap de afiș la Coachella și a anunțat Programul de acordare a premiilor pentru studenții de la Homecoming Scholars, program care a fost în aceeași perioadă cu evenimentul muzical. Inițiativa oferă burse studenților care participă la HBCU.

Articole asemanatoare
Netflix
Ce decizie a luat Netflix în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul
netflix
Netflix va reduce traficul în Europa timp de 30 de zile
Beyonce
Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?
beyonce
Casa de 85 de milioane de dolari a lui Beyonce! Imagini de lux

Comenteaza acest articol

Beyonce a lansat un trailer pentru “Homecoming” – un documentar concert marca Netflix

by realitatea   1 min
0