Home > Agenda > Beyonce playback pentru presedintele Obama

Beyonce playback pentru presedintele Obama

Pe 3 februarie, Beyonce isi va incanta fanii in timpul celei mai urmarite transmisii TV din SUA: Super Bowl. Artista a fost atat de ocupata in pregatirea acestui eveniment incat a uitat cu desavarsire de interpretarea imnului national al SUA pentru presedintele american, motiv pentru care a facut playback.

“Sunt o perfectionista. Imi petrec ore in sir in studioul de inregistrari repetand, dar de aceasta data nu am apucat sa repet cu orchestra dn cauza pregatirilor pentru SuperBowl, motiv pentru care am preferat sa fac playback. Insa acest lucru nu se va mai repeta. Pregatesc un show minunat la SuperBowl …simt ca pentru asta am fost nascuta. Cei 16 ani de cariera si tot ce am realizat pana acum m-au pregatit pentru acest moment.” a declarat Beyonce intr-o conferinta de presa.

Artista este una din cei mai buni performeri ai momentului. Fosta solista a grupului Destiny’s Child a luat o pauza de un an in care a lucrat in studio la noul sau material alaturi de Missy Elliott. Cel mai probabil in show-ul ei, din New Orleans, va interpreta un single nou care va deveni imediat hit. Ea va urca pe scena alaturi de Jay-Z si Destiny’s Child.

Pe 16 februarie va lansa si serialul “Life Is But A Dream” disponibil pe HBO care urmareste viata ei de zi cu zi.

“Sunt foarte emotionata cu privire la reactiile fata de acest documentar. Consider ca este momentul ca oamenii sa vada si cealalta parte din mine, insa acest lucru ma inspaimanta putin. “

Articole asemanatoare
Beyonce
Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?
beyonce
Casa de 85 de milioane de dolari a lui Beyonce! Imagini de lux
James Bond
Beyonce a înlocuit limonada cu martini și toți sunt convinși că va interpreta coloana sonoră pentru Bond 25
Beyonce
Beyonce lansează o colecție vestimentară de gen neutru

Comenteaza acest articol

Beyonce playback pentru presedintele Obama

by   1 min
0