Home > Agenda > Beyonce, primul single de pe noul album. Spirit e cântecul perfect pentru un film Disney

Beyonce, primul single de pe noul album. Spirit e cântecul perfect pentru un film Disney

Beyonce

Beyonce va lansa The Lion King: The Gift o colecție de cântece inspirate de film şi scrise de artişti africani, informează Variety.

Albumul, ce va fi lansat prin Parkwood Entertainment/Columbia Records, cuprinde și o piesă scrisă şi cântată de Beyoncé, intitulată Spirit, care va fi inclusă pe coloana sonoră a lungmetrajului pentru care şi-a împrumutat vocea.

Primul single de pe album este scris împreună cu IIya Salmanzadeh şi Timothy McKenzie și a fost lansat marţi noapte, după premiera exclusivă a filmului Disney. Spirit este o piesă compusă și interpretată în special pentru The Lion King, remake-ul clasicului Disney. Cântecul este disponibil pe Amazon Music, Apple Music, iTunes, Spotify, Tidal și YouTube.

Albumul The Lion King: The Gift urmează să apară pe 19 iulie, în ziua în care producţia va fi lansată în cinematografele americane. „Acesta este cinema sonic. Este o nouă experinţă a naraţiei. Am vrut să fac mai mult decât să găsesc o colecţie de cântece inspirate de film. Este un amestec de genuri. Este influenţată de tot, de la R&B la pop, hip-hop şi Afro Beat”, a transmis vedeta americană, în vârstă de 37 de ani.

Artista a mai explicat că fiecare cântec reflectă naraţiunea filmului şi dă ocazia ascultătorului să îşi formeze propria imagine.

Regizat de Fon Favreau (Cartea junglei), The Lion King va fi lansat pe 17 iulie în Franța. Beyonce a fost alegerea preferată a regizorului pentru a-i da voce personajului Nala din noua versiune a filmului după animaţia Regele Leu/ The Lion King, produsă de studiourile Disney.

Articole asemanatoare
Bella Hadid
Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume
Beyonce
Beyonce se teme că va muri, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer mamar
Beyonce
Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii
beyonce
22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii

Comenteaza acest articol

Beyonce, primul single de pe noul album. Spirit e cântecul perfect pentru un film Disney

by Andreea Damian   1 min
0