Tabu
lifestyle

Beyonce şi Jay-Z, împreună în al doilea turneu mondial. Au făcut anunțul pe Instagram

Confirmând zvonuri care s-au înmulţit în ultima perioadă, cântăreaţa Beyonce şi rapperul Jay-Z au anunţat că vor pleca împreună într-un nou turneu mondial, care include 36 de orașe, relatează BBC.

Primul concert al cuplului este programat la Cardiff, pe 6 iunie, urmate de alte 14 orașe din Europa. Artiştii vor traversa, apoi, America de Nord, unde vor susține concerte în 21 de orașe. Ultimul spectacol va fi la Vancouver, pe 2 octombrie.

Pe Instagram, printr-o fotografie alb-negru, cei doi au pozat pe o motocicletă cu numărul „OTR II”, aluzie la precedentul lor turneu lor comun, „On the Run” din 2014, care a generat încasări de peste 100 de milioane de dolari.

beyonce

„Sunt incredibil de entuziasmaţi. Au muncit mult ca să realizeze acest lucru. Este cea mai bună alegere pentru familia lor”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru publicaţia People.

Potrivit aceleiaşi surse, cuplul va fi însoţit de cei trei copii, Blue Ivy, în vârstă de 6 ani, şi gemenii Sir şi Rumi, în vârstă de opt luni.

Zvonurile despre acest turneu au apărut încă din februarie, când a fost creată o pagină pe site-ul distribuitorului de bilete Ticketmaster, între timp eliminată, pe care scria „bilete Beyoncé & Jay-Z”.

Cele mai recente albume lansate de Beyoncé şi Jay-Z, „Lemonade”, respectiv „4:44”, vorbesc despre dificultăţi în mariajul lor, dar se pare că cei doi au depăşit deja aceste probleme.

Turneul ar putea marca a zecea aniversare a căsătoriei lor.

ARTICOLE SIMILARE

Rudele lui Whitney profita de moartea acesteia

realitatea

Victoria Beckham se dă în leagăne – Vezi Foto

realitatea

J’adore, numarul de iulie – Jurnal de vara

realitatea

Angelina Jolie: Cleopatra nu era frumoasă!

realitatea

Castiga un pachet de 3 carti pentru plaja

Să fim copii din nou

realitatea

Scrie un comentariu