Home > Agenda > Beyonce şi Jay-Z, împreună în al doilea turneu mondial. Au făcut anunțul pe Instagram

Beyonce şi Jay-Z, împreună în al doilea turneu mondial. Au făcut anunțul pe Instagram

beyonce

Confirmând zvonuri care s-au înmulţit în ultima perioadă, cântăreaţa Beyonce şi rapperul Jay-Z au anunţat că vor pleca împreună într-un nou turneu mondial, care include 36 de orașe, relatează BBC.

Primul concert al cuplului este programat la Cardiff, pe 6 iunie, urmate de alte 14 orașe din Europa. Artiştii vor traversa, apoi, America de Nord, unde vor susține concerte în 21 de orașe. Ultimul spectacol va fi la Vancouver, pe 2 octombrie.

Pe Instagram, printr-o fotografie alb-negru, cei doi au pozat pe o motocicletă cu numărul „OTR II”, aluzie la precedentul lor turneu lor comun, „On the Run” din 2014, care a generat încasări de peste 100 de milioane de dolari.

beyonce

„Sunt incredibil de entuziasmaţi. Au muncit mult ca să realizeze acest lucru. Este cea mai bună alegere pentru familia lor”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru publicaţia People.

Potrivit aceleiaşi surse, cuplul va fi însoţit de cei trei copii, Blue Ivy, în vârstă de 6 ani, şi gemenii Sir şi Rumi, în vârstă de opt luni.

Zvonurile despre acest turneu au apărut încă din februarie, când a fost creată o pagină pe site-ul distribuitorului de bilete Ticketmaster, între timp eliminată, pe care scria „bilete Beyoncé & Jay-Z”.

Cele mai recente albume lansate de Beyoncé şi Jay-Z, „Lemonade”, respectiv „4:44”, vorbesc despre dificultăţi în mariajul lor, dar se pare că cei doi au depăşit deja aceste probleme.

Turneul ar putea marca a zecea aniversare a căsătoriei lor.


Articole asemanatoare
Cum a slăbit de fapt Beyonce după nașterea gemenilor? Totul despre dieta sa. FOTO
Kim Kardashian și-a riscat viața să slăbească. Dietele mortale de la Hollywood
Vieţile Angelei Merkel şi Beyonce vor apărea în Poveşti de seară pentru fete rebele (2)
Despacito şi Beyonce în topurile patinatorilor de la Pyeongchang

Loading...

Comenteaza acest articol

Beyonce şi Jay-Z, împreună în al doilea turneu mondial. Au făcut anunțul pe Instagram

by Andreea Damian   1 min
0