Tabu
HEALTH PEOPLE Slider

Beyonce și Jay-Z își îndeamnă fanii să devină vegani

beyonce

Jay-Z și Beyoncé îi încurajează pe toți să adopte un stil de viață fără produse de origine animală. Cei doi artiști au scris prefața cărții „The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World” scrisă de formatorul lui Beyonce, Marco Borges. Soții Carter au vorbit deschis despre modul în care meseria de părinte le-a schimbat viziunea asupra vieții, inclusiv asupra alimentelor pe care le consumă.

„Copii ne-au schimbat viața mai mult decât orice altceva”, au scris ei. Cuplul își încurajează fanii să devină vegani, văzând acestă schimbare drept o curățare fizică și spirituală.

„Obișuiam să ne gândim la sănătate ca la o dietă – unele au funcționat pentru noi, altele nu. Odată ce am privit sănătatea ca adevăr, nu ca pe o dietă, a devenit o misiune pentru noi să împărtășim adevărul și stilul de viață cu cât mai mulți oameni posibil”, au scris aceștia în introducerea noii cărți lansate de Marco Borges.

Deși își îndeamnă fanii să urmeze acest stil de viață, cei doi artiști nu au pretenția ca toți fanii lor să devină complet vegani, ci să includă în alimentația lor mai multe fructe și legume, pentru că „acest lucru este foarte important pentru sănătate și pentru mediul înconjurător”„Cu toții suntem responsabili să luptăm pentru sănătatea noastră și cea a planetei. S-o facem împreună. Să transformăm această misiune într-o mișcare.”, au transmis Jay-Z și Beyonce.

Beyonce și Jay-Z au vorbit pentru prima oară despre veganism și stilul lor de viață vegan în 2013. Atunci cuplul a acceptat provocarea de 22 de zile propusă de formatorul Marco Borges. Apoi, cântăreața cu forme voluptuoase a încercat-o în apropierea unor evenimente importante, precum Festivalul Coachella. Anul trecut, Beyonce a urmat o dietă strictă, timp de 44 de zile, care a avut la bază  un meniu vegan.

Se pare că peste 250.000 de persoane din 193 de țări au acceptat provocarea lor și au devenit vegani potrivit The Guardian.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton i-a „suflat” titlul de sub nas cumnatei sale

Andreea Damian

Katy Perry a dezvăluit sexul bebelușului

Andreea Damian

Ce este #10yearschallenge și cum a apărut acest viral

Andreea Damian

Coronavirusul din China se transmite înainte de apariția simptomelor. Ce măsuri se recomandă

Andreea Damian

Șapte lucruri de făcut în weekend ca să începi săptămâna în forță

Andreea Damian

Beverly Hills Cop 4 se mută la Netflix cu tot cu Eddie Murphy

Andreea Damian

1 comentariu

Beyonce și Jay-Z, sfat surprinzător pentru fani – RO-Stiri.com 7 January 2019 at 12:31

[…] Beyonce și Jay-Z, sfat surprinzător pentru fani, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu