Home > Agenda > BIANCA – amenda de 90.000 euro!

BIANCA – amenda de 90.000 euro!

bianca 66BIANCA DRAGUSANU avea un contract semnat cu Trustul Intact, pentru o emisiune la Antena Stars, dar l-aincalcat chiar inainte sa inceapa filmarile. Asa ca Bianca risca sa piarda o gramada de bani in viitorul apropiat. Ultimele aparitii in presa i-au deranjat pe sefii de la Intact si diva este pasibila sa plateasca o amenda uriasa.  Surse din preajma inca-doamnei Slav sustin ca ea este, in acest moment, disperata dupa ce i s-a adus la cunostinta cat ar avea de platit. “Bianca a fost chemata de conducatorii de la Antena si, dupa o ora de de discutii, a plecat terminata de acolo. A aflat ca ar fi incalcat anumite puncte din contract, in special cele care se refereau la interzicerea de a da declaratii pentru alte trusturi media, si, in consecinta, ar avea de platit nu mai putin de 90.000 de euro!”,  a spus o prietena a Biancai pentru WOWbiz.ro.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

BIANCA – amenda de 90.000 euro!

by   <1 min
0