Tabu
lifestyle

BIANCA BRAD isi vede iubitul extradat in SUA!

Bianca Brad are probleme enorme! Iubitul ei, Aurel Frăţilă (41 de ani), nu a reusit sa-i convinga pe magistraţii Curţii Supreme si e la un pas de extradare. Magistraţii n-au luat în calcul nici rugăminţile fostului militar, nici temerile acestuia că în SUA va fi nedreptăţit şi au hotărât ca acesta să fie trimis pe mâna americanilor, care-l acuză că ar fi vândut arme Iranului. O dată extrădat în America, Frăţilă va fi judecat şi, în funcţie de încadrare, ar ajunge într-una din “închisorile teroriştilor” ce împânzesc teritoriul SUA.

Judecat luni, în mai puţin de jumătate de oră, Aurel Frăţilă a susţinut că în America n-ar putea avea parte de un proces corect, mai ales că în România a mai fost cercetat, în 2006, pentru aceleaşi fapte şi considerat nevinovat. Fostul militar a plusat şi le-a cerut judecătorilor să nu-l trimită peste Ocean pentru că în acest caz iubita sa, fostul fotomodel Bianca Brad, şi copilul lor ar putea rămâne fără nici un fel de venit care să le asigure traiul de zi cu zi. Din păcate pentru el, după aproape 12 ore de aşteptare, veştile din partea magistraţilor l-au lovit în plin. Nici rugăminţile lui, nici pledoaria avocatului său n-au convins instanţa, care a hotărât să-l trimită pe omul de afaceri, acuzat de trafic de arme, pe mâna autorităţilor americane.

În lipsa oricărei căi de atac, decizia magistraţilor e definitivă şi după ce procedurile vor fi finalizate, unul sau doi ofiţeri americani îl vor prelua în custodie pe Aurel Frăţilă, îl vor urca în avion şi îl vor duce în Statele Unite ale Americii. Acolo, fostul militar va fi judecat potrivit legislaţiei americane şi, având în vedere acuzaţiile – comercializarea în Iran de echipamente pentru avioane, care pot fi montate şi pe aparate civile, dar şi militare -, iubitul Biancăi Brad riscă o pedeapsă imensă, de peste 20 de ani de puşcărie.

Dacă justiţia americană îl va încadra pe Frăţilă în tagma celor ce au periclitat siguranţa naţională a Statelor Unite, acesta riscă să fie trimis într-una din “închisorile teroriştilor” de pe teritoriul SUA. Cel mai probabil, aceasta nu va fi Guantanamo, celebră pentru condiţiile dure şi tratamentul extrem aplicat condamnaţilor, fiindcă, la presiunea populaţiei, preşedintele Obama doreşte s-o închidă. În plus, un deţinut de la Guantanamo costă statul american 800.000 de dolari pe an, în timp ce unul dintr- o închisoare federală, numai 25.000 de dolari anual.

Aurel Frăţilă va fi nevoit să poarte în avionul care-l va duce în SUA un echipament special, asemănător celor văzute în filmele americane, format din pantofi, chiloţi, maiou, cămaşă şi pantaloni de o anumită culoare, bleu sau portocaliu. În plus, primul român extrădat peste Ocean va fi păzit non-stop de câţiva agenţi veniţi special din SUA. “În principiu, deţinutul e urcat în avion încătuşat şi cu lanţuri la picioare, iar în dreptul pieptului i se pune o bară, ca să nu poată evada, însă depinde de la caz la caz, în funcţie de cât de gravă e fapta pe care a comis-o”, ne-au declarat surse judiciare.

Bianca Brad i-a transmis iubitului său două mesaje, care denotă totodată şi starea de spirit a acesteia. În aşteptarea deciziei judecătorilor Curţii Supreme referitoare la soarta iubitului său, fosta miss România şi-a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu textul: “Aşteptarea este dureroasă”. Ieri, la aflarea sentinţei, vedeta a încercat, tot pe aceeaşi cale, a internetului, să-şi încurajeze iubitul. “Cu toată puterea şi cu credinţa, şi cu speranţa că vei rezista”, a postat Bianca, lângă o fotografie cu un citat din Thomas Jefferson: “Când ajungi la capătul funiei, fă un nod şi agaţă-te de el”.

Aurel Frăţilă “a debutat” în comercializarea echipamentelor pentru avioane – care l-au băgat acum în necaz, pentru că americanii consideră că acestea pot fi montate şi pe aparate civile, dar şi militare – imediat după Revoluţie, potrivit unui fost coleg de-al lui. Conform acestuia, firma lui Aurel avea contract cu TAROM pentru repararea avioanelor, afaceristul aducând de afară, printre altele, motoare pentru aparatele companiei. Această afacere i-a adus, se pare, şi bani frumuşei în cont.

“Aurel avea vilă în anii ’90, prin zona 1 Mai a Bucureştiului. Era una dintre cele mai luxoase case. În acel moment, trecuse şi printr-un divorţ, el fiind căsătorit înainte de Revoluţie. Copil are însă doar cu Bianca Brad”, ne-a dezvăluit colegul lui Aurel. Acesta îl descrie pe iubitul vedetei TV drept o persoană foarte calculată: “Era un tip de treabă, politicos şi liniştit, nu-i plăceau conflictele”.

Mai mult: Iubitul Biancăi Brad, anchetat pentru trafic de arme – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Spectatorii care au văzut favoritul la Oscar vor banii înapoi

realitatea

David Beckham, mai sexy de atât nu se poate

realitatea

Pendulum – Watercolour

realitatea

CULINAR TABU: Supă de avocado cu iaurt

realitatea

Tom Cruise, mândru de debutul pe Broadway al lui Katie Holmes

realitatea

20.000 de euro pentru cine îl seduce pe David Beckham

realitatea

Scrie un comentariu