Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Bianca Brad: «Sufăr mult şi nu mă opresc din plâns!»

Până la 46 de ani, cât are în prezent, Bianca Brad a avut o viaţă profesională de succes, dar a bifat multe ghinioane în viaţa privată. Din 2008, de când fetiţa ei, Emma, i-a murit în pântece cu doar câteva zile înainte de naştere, fosta prezentatoare tv a înregistrat ghinion după ghinion.

Totul a culminat în 2012, cu arestarea şi extrădarea în SUA a iubitului ei, ofiţerul Aurel Frăţilă, acesta fiind suspectat de terorism şi acuzat de trafic de arme.

Grijile au copleşit-o de tot pe Bianca, fiind nevoită să-l crească singură pe Luca, fiul ei în vârstă de opt ani, dar să se ocupe şi de mama ei, care are mai multe probleme de sănătate în prezent. Iată că nici pe ea nu au ocolit-o necazurile şi s-a trezit că suferă de artrită şi de dureri lombare la doar 46 de ani.

“Mă doare în cot la propriu şi am spatele înţepenit”, s-a plâns fosta miss România în urmă cu o săptămână, la lansarea unui produs farmaceutic pentru articulaţii. În plus, vedeta i-a şocat pe cei prezenţi la hotelul Marriot, afişând un chip brăzdat de riduri şi de cearcăne adânci, semne evidente de oboseală, nopţi nedormite şi suferinţă. “Sufăr mult şi nu mă opresc din plâns”, se confesa vedeta la acel eveniment.

ARTICOLE SIMILARE

Cât de SLABĂ e Daniela Crudu! Arata ca o acadea

Sora vitrega a Andreei Marin socheaza. “Sa fie condamnati la moarte!”

BIANCA RUS in costum de baie dupa ce a slabit enorm

Uite cât de URÂT PICTEAZĂ Simona Gherghe!

Transformare şocantă – vezi cum arată acum Leonardo DiCaprio

STATUTUL ORGASMIC se recunoaste dupa mers

Scrie un comentariu