Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Bianca, DESFIINTATA: “Traieste ca o pensionara, ieftin, cu apa de la robinet si supa la plic”

Bianca Dragusanu a fost facuta praf chiar de una dintre fostele ei prietene, Veronica A. Cara, psihologul marturisind ca timp de doi ani a fost pacalita de actuala sotie a lui Slav care ii povestea ca traieste cu 300 de lei pe luna.

“Am stat langa Bianca trei ani. Voi vorbi din experienta mea cu ea. Aceste patru luni au fost grele pentru mine, toti cei care ma vedeau ma acuzau ca am incercat sa o despart de Victor. Bianca simte oamenii care tac si nu isi apara punctele de vedere. E cel mai crud om pe care l-am cunoscut eu, vorbesc din experientele mele cu ea. La inceput nu o placeam pe ea, dar mi-a dat un mesaj in care a zis ca daca nu ii raspun la telefon, va muri. Am fost santajata emotional, ma gandeam ca lucrurile sunt definitive.

Bianca imi spunea cu naturalete ca bea apa de la robinet ca nu mananca cu zilele, traieste cu 300 de lei in trei saptamani. Imi spunea ca e fericita cu banii astia. La tv o vezi impozanta, dar traieste ieftin, cu apa de la robinet si supa la plic. O priveam si ma gandeam ce diferenta este intre ea si cea din ziare. Ma gandeam ca traieste ca o pensionara, o admiram si de aia am acceptat sa raman in preajma ei.

Apoi am aflat ca isi petrecea zilele la shopping in mall, iar eu o consideram pensionara. Venea la mine si imi manca supa din farfurie cu lingura mea. Imi spunea ca e modesta si ca nu vrea alta lingura sau portie. De asta am iubit-o si am respectat-o”, a povestit Veronica A. Cara invitata in platoul WOWbiz.

ARTICOLE SIMILARE

Ce spune despre tine modul în care strănuți

Andreea Damian

Inselata din nou, TEO e disperata: PASSARELLI cu capul in decolteul unor tinere senzuale!

PAPA FRANCISC socheaza: “Dumnezeu nu e un magician cu o bagheta!”

realitatea

Mesaj macabru pentru Serban Huidu! “Este un criminal diabolic!”

Gala Wella – Tendinte in hairstyle 2014

“Jamie Magazine” a primit prestigiosul Digital Media Awards 2013

Scrie un comentariu