Home > Lifestyle > Bianca dezvaluie CE S-A ÎNTÂMPLAT la Paris! “Cristea m-a cerut de soţie”

Bianca dezvaluie CE S-A ÎNTÂMPLAT la Paris! “Cristea m-a cerut de soţie”

Într-un interviu acordat pentru emisiunea Cancan.ro de la Acasă TV, Bianca Drăguşanu a povestit ce s-a întâmplat în weekend-ul petrecut la Paris alături de Adrian Cristea.

Ea a declarat că fotbalistul a cerut-o de soţie şi că în continuare o caută cu insistenţă. “În prima zi, pur şi simplu am luat cina în incinta restaurantului. Practic, el a încercat să mă ducă în locurile în care mai fusesem cu 2 ani înainte. A încercat să mă recucerească şi să mă facă să mă simt în siguranţă. Nu am putut dormi lângă el. Am început să conştientizez ceea ce am făcut. Eu eram în lumea mea, el în lumea lui. Am încercat să schimb biletul să mă întorc acasă, dar nu am reuşit. Am realizat că am fost prinsă într-o capcană. Am făcut să sufere un om care nu merita, am făcut familia lui să sufere, am făcut să sufere oamenii care mă iubeau cel mai tare.

(…) Adi mi-a cerut să renunţ la Victor şi să mă întorc la el. Mi-a cerut de multe ori asta, m-a asigurat că mă iubeşte, că îmi vrea binele şi că lângă el voi fi în siguranţă. Mi-a cerut să mă casătoresc cu el. Adi este un om care ştie doar să insiste. Este vânător, când îşi prinde prada , nu-l mai interesează. El practic şi-a atins scopul. (…)
Adi mă mai caută şi-mi spune aceleaşi lucruri. Se repetă în mod constant. Încearcă să se justifice. Eu cred că este omul care nu a avut nimic de peirdut. A fost foarte egoist. I-am blocat numărul, nu mai există niciun contact între noi. (…)”, a declarat Bianca Drăguşanu la Acasă TV.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Bianca dezvaluie CE S-A ÎNTÂMPLAT la Paris! “Cristea m-a cerut de soţie”

by   1 min
0