Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

BIANCA DRAGUSANU a fugit cu cine nu se astepta nimeni! DIABOLIC! S-a incurcat cu…

un show pacatosBIANCA DRAGUSANU si-a dat, in sfarsit, arama pe fata, fugind cu cine nu s-ar fi asteptat nimeni! Multi au zis ca, dupa despartirea de Victor Slav, urmeaza un sir de impacari si despartiri publicitare, in final facand un copil si reintorcandu-se la fostul ei sot. Altii au crezut ca, dimpotriva, se va intoarce la Adrian Cristea, marea patima a vietii ei. In fine, destui au legat divortul ei de reintoarcerea lui Mutu in Romania si au coroborat cu faptul ca sotia fotbalistului, Consuelo, refuza sa i se alature acestuia. Dar NU: nu e vorba nici de Slav, nici de Cristea si nici de Mutu!

In fapt, BIANCA a fugit cu cel mai mare critic al ei, omul care a tocat-o sistematic la tv in ultimele luni – durul MIRCEA N. STOIAN! Se pare ca totul nu a fost decat o perdea de fum pentru ca amorezii sa-si pregateasca in cele mai mici detalii fuga, lichidandu-si proprietatile si punand ban pe  ban ca sa aiba cu ce sa-si intretina stilul de viata in anii ce vin. Potrivit primelor informatii gasite pe AprilFool.com, BIANCA (31 ani) si mai varstnicul ei partener (57 ani, in curand) ar fi plecat cu o cursa de linie aseara cu destinatia Amsterdam. Probabil nu vor ramane acolo, ci isi vor continua drumul spre Statele Unite.

Se pare ca intre ei a existat o legatura ciudata inca de pe vremea cand amandoi faceau parte din echipa Un Show Pacatos. Contactat, Dan Capatos nu a stiut cum sa reactioneze: “Pe bune? …Sunt socat!  Stiu doar ca Stoian visa sa se stabileasca la batranete intr-o insula din Caraibe dar…”.

Vom reveni cu amanunte in cursul zilei.

ARTICOLE SIMILARE

Copilul cu trei parinti naturali

realitatea

Ei sunt câştigătorii Romanian Music Awards 2013!

O actriţă de TALIE MONDIALĂ ŞOCHEAZĂ: “Am venit DROGATĂ la aproape toate festivităţile de premiere”

RAPORT: Majoritatea râurilor și lacurilor din Europa nu întrunesc condițiile de calitate

realitatea

S-a gasit averea lui Ceauşescu! Suma e absolut fabuloasa

Trucuri psihologice care te ajută să cheltuiești mai puțini bani atunci când faci cumpărături

Andreea Damian

Scrie un comentariu