Home > Lifestyle > Bianca Dragusanu a lesinat pe scena! Este insarcinata?

Bianca Dragusanu a lesinat pe scena! Este insarcinata?

Bianca Dragusanu si doctorul estetician Kasem erau gazdele unui spectacol dintr-un club din Bucuresti, insa roscata a lesinat chiar inainte de a intra pe scena!

Se pare ca Biancai i s-a facut rau in culise, si nu a mai putut pasi pe scena si sa duca la bun sfarsit misiunea pe care o avea. Curiosii au inceput sa isi puna intrebari cu privire la starea de sanatate a fostei doamne Slav, si chiar au aparut mai multe voci care sa sustina ca este insarcinata.

Potrivit wowbiz.ro, o ambulanta a fost chemata de urgenta la clubul din Regie pentru a-i acorda Biancai ingrijiri medicale. Medicii i-au facut cateva perfuzii cu calmante si vitamine pentru a o pune pe vedeta pe picioare. Dragusanu si-a revenit si se simte bine, doar ca are nevoie de multa odihna.

“Bianca a lesinat, insa nu de la mancare, ci de la emotiile puternice”, a declarat medicul Kasem pentru sursa citata. Intrebat daca roscata ar fi gravida, medicul estetician a dat un raspuns uimitor. “Nu este nimic sigur, o sa aflam dupa ce Bianca isi face analizele”, a mai spus Kasem.

Articole asemanatoare
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
N-ai să crezi cum arată acum iubitul Biancăi Drăgușanu
bianca dragusanu
Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi fosti soti
Bianca Drăgușanu e din nou singură! Ce mesaj a postat proaspăta divorțată de Alex Bodi

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu a lesinat pe scena! Este insarcinata?

by   1 min
0