Tabu
Image default
PEOPLESlider

Bianca Drăgușanu a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu. Cât are de plată

Bianca Drăgușanu a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu. Blondina a susținut că din cauza declarațiilor făcute la adresa ei de către Claudia Pătrășcanu, ar fi pierdut mai multe constracte. 

Din păcate, iubita lui Gabi Bădălău a avut ghinion, căci instanța i-a respins cererea de chemare în judecată. Mai mult, aceasta e obligată de instanță să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 2500 de lei, cheltuieli reprezentând onorariul de avocat.

Vedeta are posibilitatea însă de a face apel acestei decizii în termen de 5 zile de la pronunțare, după cum se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

„Respinge, ca neîntemeiată, cererea de chemare în judecată. Obligă reclamanta la plata în favoarea pârâtei a cheltuielilor de judecată în cuantum de 2.500 lei, reprezentând onorariul de avocat. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronunţare. Apelul se depune la Judecătoria Constanta, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 23.03.2023”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Claudia Pătrășcanu a oferit primele declarații după ce a judecătorii au respins solicitarea Biancăi de a o da în judecată, pentru defăimare. Artista susține că nu a contribuit în niciun fel la imaginea negativă pe care ar avea-o Bianca Drăgușanu.

„Era și normal să i se respingă cererea. Nu eu i-am șifonat imaginea, singură a făcut-o’, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Activiştii au transformat zidul lui Trump de la granița dintre SUA și Mexic într-un loc de joacă

Andreea Damian

Aquatique, 10 ani de cresteri spectaculoase

realitatea

Videoclipul “Kill This Love” al grupului K-pop BlackPink vizualizări record pe YouTube

realitatea

Filme și seriale de vizionat în martie pe Netflix

Andreea Damian

4 coafuri ideale pentru vreme ploioasă

Andreea Damian

Paris ⎪ Concert de Revelion în realitate augmentată

Ciocîrlan

Scrie un comentariu