Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Bianca Dragusanu, comparata cu „Mireasa Moarta” a lui Tim Burton

Vestea despre nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav a ajuns pana departe, tocmai in Statele Unite si asta datorita unui utilizator al site-ului satiric 9gag.

Cu siguranta roman, acesta a postat o fotografie cu Bianca mireasa si s-a gandit sa ii intrebe pe ceilalti vizitatori ai site-ului daca gasesc vreo asemanare intre roscata si personajul „Mireasa moarta”, din desenul animat scris si regizat de faimosul Tim Burton in 2005. Nici nu au fost postata bine buclucasa alaturare de fotografii ca a si inceput sa ploua ba cu share-uri, ba cu like-uri si evident si cu sute de comentarii.

Daca strainii nu au apreciat „gluma” si s-au repezit sa comenteze ca Bianca e frumoasa si sexy, chiar daca are silicoane, romanii au sarit cu tot soiul de  rautati. Ba ca roscata va ajunge sa semene cu „Mireasa moarta” in doar cativa ani, ba ca „atunci cand va muri, nu va fi inmormanata pentru ca e facuta din plastic reciclabil”. S-au gasit, insa, si destui care au sarit sa o salveze de la ananghie pe biata Bianca. „Bianca , draga, nu-i baga in seama! Sunt niste invidiosi toti! De fapt, tu esti o zana, o superbitate de femeie in fata careia ne plecam umili”, a comentat o fana a roscatei, suparata ca preferata ei a fost atat de jignita si vorbita de rau.

ARTICOLE SIMILARE

Dacă n-ai băut apă de la robinet zilele astea – fie ești cu PSD-ul, fie paranoic

Dora Constantinovici

Plaja lui Leo DiCaprio din filmul The Beach se închide temporar turiştilor

realitatea

Ce FRUMOASA este Consuelo, sotia lui MUTU!

AJUT PENTRU CĂ POT ⎢ Campanie de fundraising pentru copiii instituționalizați

Andreea Damian

Neşu – mesaj emoţionant pe Twitter

Kim Kardashian, fotografia care i-a adus 5 milioane de dolari în 5 minute

Andreea Damian

Scrie un comentariu