Home > Lifestyle > Bianca Dragusanu, criza de NERVI:” Iti dau doua picioare in gura. Prostul dracului”. Reactia lui Victor Slav!

Bianca Dragusanu, criza de NERVI:” Iti dau doua picioare in gura. Prostul dracului”. Reactia lui Victor Slav!

Se pare ca stresul pregatirii nuntii isi spune cuvantul si in cazul Biancai Dragusanu care a avut o criza de isterie in fata camerelor de filmat, injurandu-si ca la usa cortului un coleg care a accidentat-o.

Iubita lui Victor Slav a suferit un accident in timp ce se plimba cu hidrobicicleta pe mare, in cadrul emisiunii “Serviti, va rog!”. Un alt concurent, in incercarea de a face o gluma, a lovit-o pe Bianca exact peste piciorul cu probleme.

“Una dintre pedale m-a lovit peste piciorul stang , adica exact unde ma doare cel mai tare”, a povestit roscata. “Iti dau doua picioare in gura de iti revii: te faci ori barbat ori femeie! Prostul dracu’ ce esti tu!”, a fost reactia lui Dragusanu.

Nici Victor Slav nu a scapat de nervii Biancai care s-a dus imediat sa i se planga, si sa-i spuna sa mearga in camera, in ciuda protestelor lui: “Mi-a udat parul si m-a speriat pentru ca m-a lovit. Am stat trei ore sa imi intind parul. O sa stau in camera, ca nu am chef sa stau cu prostii, sa mai iau contact. Prostul dracului. Haide cu mine in camera”, i-a spus  Bianca, nervoasa.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu, criza de NERVI:” Iti dau doua picioare in gura. Prostul dracului”. Reactia lui Victor Slav!

by   1 min
0