Home > Agenda > BIANCA DRAGUSANU s-a casatorit! FOTO de la Starea Civila

BIANCA DRAGUSANU s-a casatorit! FOTO de la Starea Civila

bianca d casatorie 3BIANCA DRAGUSANU S-a casatorit civil cu iubitul ei, Victor Slav. Evenimentul a avut loc la Starea Civila a Sectorului 3, urmand ca ;i cununia religioasa sa aiba loc peste 3 saptamani. Imediat dupa eveniment, Bianca Dragusanu a postat un mesaj pe Facebook, anuntand simplu: “Azi am spus DA!”.

Inainte de eveniment, joi, Nicoleta Luciu a postat pe Facebook o fotografie in tinuta pe care urmeaza sa o imbrace la nunta celor doi, scriind pe reteaua sociala si urmatorul mesaj: “Eu sunt in probe pentru rochia de nasa pe care o voi purta la nunta Biancai”. Vorbind despre rochia pe care o va imbraca, vedeta a specificat ca e una “eleganta, dar si confortabila, ca sa pot sa dansez muult”.

Nunta celor doi va fi pe 29 septembrie, mirii degustand meniul chiar intr-o emisiune TV, zilele trecute. Conform Romania TV, invitatii, 400 la numar, vor manca din farfurii de sticla cu pulbere de argint. Nu vor lipsi de la masa mielul, porcul si nici traditionalele sarmale. Surpriza o constituie insa zona pentru fumatorii de narghilea, unde pot fi degustate si produsele traditionale arabesti. Invitatii au fost rugati sa-si aduca si costumele de baie.
Mirii isi vor petrece noaptea intr-un pat cu baldachin, iar pe terasa apartamentului nuptial pe care l-au rezervat au cerut sa fie montate hamacuri.


Comenteaza acest articol

BIANCA DRAGUSANU s-a casatorit! FOTO de la Starea Civila

by   1 min
0