Tabu
Image default
CULTURE What's hot

BIANCA DRAGUSANU s-a casatorit! FOTO de la Starea Civila

bianca d casatorie 3BIANCA DRAGUSANU S-a casatorit civil cu iubitul ei, Victor Slav. Evenimentul a avut loc la Starea Civila a Sectorului 3, urmand ca ;i cununia religioasa sa aiba loc peste 3 saptamani. Imediat dupa eveniment, Bianca Dragusanu a postat un mesaj pe Facebook, anuntand simplu: “Azi am spus DA!”.

Inainte de eveniment, joi, Nicoleta Luciu a postat pe Facebook o fotografie in tinuta pe care urmeaza sa o imbrace la nunta celor doi, scriind pe reteaua sociala si urmatorul mesaj: “Eu sunt in probe pentru rochia de nasa pe care o voi purta la nunta Biancai”. Vorbind despre rochia pe care o va imbraca, vedeta a specificat ca e una “eleganta, dar si confortabila, ca sa pot sa dansez muult”.

Nunta celor doi va fi pe 29 septembrie, mirii degustand meniul chiar intr-o emisiune TV, zilele trecute. Conform Romania TV, invitatii, 400 la numar, vor manca din farfurii de sticla cu pulbere de argint. Nu vor lipsi de la masa mielul, porcul si nici traditionalele sarmale. Surpriza o constituie insa zona pentru fumatorii de narghilea, unde pot fi degustate si produsele traditionale arabesti. Invitatii au fost rugati sa-si aduca si costumele de baie.
Mirii isi vor petrece noaptea intr-un pat cu baldachin, iar pe terasa apartamentului nuptial pe care l-au rezervat au cerut sa fie montate hamacuri.

ARTICOLE SIMILARE

Cum si-a anuntat Monica Gabor fetita ca nu o sa isi mai vada vreodata bunica

Numele fetitei lui EBA alese din greaca si din araba!

Mii de oameni s-au mutat la “rivalul lui Facebook” – WT: Social făcut de fondatorul Wikipedia

realitatea

Stiai ce exercitii sa faci pentru o viata sexuala sanatoasa?

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 80. Coronavirus la Casa Albă

Andreea Damian

RADU ANTON ROMAN: “Hrana, sex, sfintenie!” (www.bpt.ro)

realitatea

Scrie un comentariu