Home > Lifestyle > Bianca Dragusanu iese la atac: “Victor voia sa fuga de acasa la doua saptamani dupa nunta”

Bianca Dragusanu iese la atac: “Victor voia sa fuga de acasa la doua saptamani dupa nunta”

Daca la inceput Bianca Dragusanu a spus ca este vinovata de divortul sau, iata ca miercuri seara a hotarat sa iasa la atac.

Bianca Dragusanu sustine ca problemele sale au inceput de cand Victor Slav isi trimitea mesaje cu Anda Adam si spuneau ca vor sa plece in lume pentru ca nu mai suporta presiunea mediatica.

“Este mai mult decat evident. E tardiv sa dau explicatii la ceva la care nu am explicatii. Eu m-am afisat in cele mai vizitate locuri din Paris, unde sunt foarte multi romani. Daca ma afisam cu Adi, existau dovezi. Exact asa cum s-a intamplat cu Victor la Roma. Nu m-am afisat cu Cristea in niciun loc public. Nu m-am dus la Paris sa ma intalnesc cu el. Am avut un alt scop. Nu pot fi justificate coincidentele. Eu am venit cu un avion, iar el cu altul. Eu nu am spus nimanui ca plec si nici el. Am recunoscut ca in permamenta am vorbit cu Adi la telefon. E probabil ca el sa fi stiut ca plec chiar de la mine. La doua saptamani de la nunta el trimitea mesaje ca vrea sa plece de acasa. Stiti la ce mesaje ma refer. Le-am vazut intamplator pentru ca am simtit ac ceva e in neregula. Ei bine, eu am vorbit mereu cu Adi, dar nu i-am zis niciodata ca vreau sa plec de acasa. Eu imi asum partea mea de vina, nu vreau sa pozez in victima, dar ma doare ca am aflat de la televizor ca sotul meu vrea sa divorteze. Putea sa ma ia acasa si sa stam de vorba, nu sa vorbim la televizor despre divort”, a spus Bianca Dragusanu, la Antena 1.

”Eu o sa ii acord divortul. Daca considera ca sunt un om de nimic, cu care nu poate sa construiasca o casnicie, atunci eu ii acord divortul. Daca crede ca ma iubeste, eu ii mai acord o sansa. Probabil cea mai buna varianta e pentru noi este divortul”.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu iese la atac: “Victor voia sa fuga de acasa la doua saptamani dupa nunta”

by   1 min
0