Home > What's hot > BIANCA DRAGUSANU la Paris cu Micul Print / Mari reduceri la buchinisti – Bianca si Cristea profita din plin!

BIANCA DRAGUSANU la Paris cu Micul Print / Mari reduceri la buchinisti – Bianca si Cristea profita din plin!

Lume, lume, soro lume! Presa s-a inflamat din nou fiindca Bianca Dragusanu, care se simtea neglijata de media, a decis sa daruiasca poporului jurnalistic si telenovelist o noua stire-bomba: in plin sezon de reducere la tarabele buchinistilor, a fost la Paris impreuna bianca cristea 1cu Adrian Cristea, chiar daca au ales sa se intoarca acasa cu avioane diferite! In acest timp, Victor Slav, statea acasa ca un sot iubitor si constiincios, cu caietul pe genunchi, luand notite de la expozeul temperat-continental sustinut cu aplomb nu doar vestimentar de Busuioc (deh, ca in sfanta zi de Boboteaza, busuiocul are aici un rol ritualic). …Si, uite-asa, cu o singura pagina de scenariu, Bianca i-a lasat in ceata si pe mireasa Andreea Marin Ozturk si pe condamnatul cu repetitie  Adrian Nastase. Aferim!

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

BIANCA DRAGUSANU la Paris cu Micul Print / Mari reduceri la buchinisti – Bianca si Cristea profita din plin!

by   <1 min
0