Home > Lifestyle > Bianca Dragusanu, la usa lui Victor Slav, cu ochii umflati de plans, la 3 dimineata!

Bianca Dragusanu, la usa lui Victor Slav, cu ochii umflati de plans, la 3 dimineata!

Dupa ce l-a facut praf intr-o emisiune televizata spunand ca este vina lui ca l-a inselat, Bianca Dragusanu a mers la el acasa.

Bianca Dragusanu avea ochii umflati de plans, si era complet schimbata fata de cum o stia toata lumea. In plus, cand i-a vazut pe paparazzi, a inceput sa devina agitata si sa spuna ca nu vorbeste.
Bianca Dragusanu si-a facut aparitia in fata blocului unde locuieste Victor pe la 3 dimineata. Vedeta a stat in fata blocului, in frig,  sunat la interfon si se ruga de sotul ei sa ii deschida usa de la intrarea in cladire. Roscata era agitata si gesticula, ca si cum s-ar fi rugat de Victor s-o primeasca inauntru. Pe la ora 3 si jumatate, Bianca a coborat plansa toata si s-a urcat in masina ei, reusind cu greu sa plece din parcare. “Nu am ce sa zic”, le-a spus ea paparazzilor de la  Wowbiz.ro.
bianca 2

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu, la usa lui Victor Slav, cu ochii umflati de plans, la 3 dimineata!

by   1 min
0