Home > beauty > Bianca Dragusanu, manual de frumusete: Iata ce suma a investit in imaginea ei!

Bianca Dragusanu, manual de frumusete: Iata ce suma a investit in imaginea ei!

Bianca Dragusanu a vorbit despre operatiile pe care le-a facut pentru a arata  asa cum si-a dorit. Totalul investitiei reprezinta o adevarata avere pentru oamenii de rand: 70.000 de lei pentru imaginea de astazi.

“Nu am lentile de contact, sunt ochii mei naturali. Acum nu port gene false, desi le mai folosesc cateodata. Ma costa 30 de lei. Extensiile pe care le folosesc sunt din par natural si costa 300 de euro. Buzele sunt injectate, am acid hialuronic bagat de doua ori, adica 600 de euro. Nu am rinoplastie, este nasul meu care arata altfel de cand am slabit cele 35 de kg. Dintii nu i-am schimbat, am fatete pentru ca am vrut dinti foarte albi. Am dat pe ele 10.000 de euro. Este vorba despre igiena si sanatate. Asta e tot ce am la nivelul fetei, pomestii si barbia sunt intacte”, a marturisit Bianca Dragusanu, la “Wowbiz”.

Pentru sani, vedeta spune ca s-a targuit ceva timp.

“Sanii i-am operat o singura data, am dat 2.500 de euro pe ei. Nu am mai facut alte imbunatatiri. Atunci nu aveam bani si m-am targuit ca pentru un sac de cartofi. I-am zis ca am doar 2.000 de euro, slabisem mult si am zis macar una sa mi-o faca. Am zis ca fac orice, dau cu matura, cu mopul. Aveam un complex, am slabit si sanii mi s-au lasat.

Am alunite scoase cu laserul, una am facut-o chiar data trecuta. Nu e periculos sa le scoti, ci sa le tii pentru ca din cauza soarelui se schimba. Eu nu am dat bani pe interventie. Interventia cred ca ar costa 200 de euro. Nu mi-am scos nicio coasta, imi fac radiografie sa vedeti ca le am pe toate. La picioare am interventiile la tibie. As vrea sa imi schimb picioarele cu totul pentru ca am dureri groaznice. Tot ce am facut acolo a fost strict medical. Nu pot estima costul lor. Mai pui la ele si drumul si cazarea, cam 2.000 de euro.

Ca sa ai un posterior de invidiat, trebuie sa stii in ce pozitie sa stai. Ca sa par mai slaba, trebuie sa fiu filmata de jos in sus. Fondul de ten cu care imi acopar picioarele costa 30 de euro pe luna.

Cea mai buna investitie pe care eu am facut-o in mine este dantura. Am platit-o in rate pentru ca nu aveam de unde sa dau. Cei din Timisoara sunt multumiti si sunt imaginea clinicii asa ca acum banii vin inapoi la mine. Tratamente corporale nu imi fac, doar masaj anticelulitic acasa”, a mai spus Bianca Dragusanu.

Articole asemanatoare
kylie jenner
A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă
dismorfia snapchat trend operatii estetice
Dismorfia Snapchat, cel mai nou trend în materie de operații estetice
Gabriela Spanic s-a desfigurat din cauza operațiilor estetice. FOTO
Vedete care si-au facut operatie estetica la nas

Loading...

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu, manual de frumusete: Iata ce suma a investit in imaginea ei!

by   1 min
0