Home > Lifestyle > Stiri > BIANCA DRAGUSANU: “Medicii au pus-o pe mama să semneze că îmi amputează piciorul”

BIANCA DRAGUSANU: “Medicii au pus-o pe mama să semneze că îmi amputează piciorul”

Bianca Drăguşanu (30 de ani) îşi riscă sănătatea, atât de dragul unui gest nobil, căci va dansa la PRO TV pentru un caz social, dar şi pentru bani, pentru că vedeta va primi, conform apropiaţilor, în jur de 6.000 de euro lunar.

Curele repetate de slăbit, un început de diabet, anemia care nu-i dă pace, dar şi necazurile la piciorul drept sunt doar câteva dintre problemele de sănătate care o pot scoate din competiţie în orice moment pe Bianca Drăguşanu. Bianca promite că va face tot posibilul să iasă câştigătoare, deşi la vârsta de 18 ani, medicii au vrut să îi amputeze piciorul drept: “Am avut mari probleme cu piciorul, am avut o infecţie, iar medicii au pus-o pe mama să semneze că îmi amputează piciorul. Când am auzit, i-am spus mamei că mai bine mor decât să mi-l taie. Am avut ambiţia de a lupta cu boala”, a povestit ea.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

BIANCA DRAGUSANU: “Medicii au pus-o pe mama să semneze că îmi amputează piciorul”

by   1 min
0