Tabu
Image default
FASHION

BIANCA DRAGUSANU isi recicleaza hainele de lux! FOTO!

Asemenea starurilor de peste Ocean, vedetele noastre au împrumutat şi ele moda reciclării hainelor.
Bianca Drăguşanu (31 de ani) îşi vinde îmbrăcămintea la un magazin second dand, de lux, din Capitală, recuperând astfel o parte din investiţia pe care o face lunar. Aproape toţi banii pe care îi câştigă îi cheltuieşte pe haine. Ca majoritatea femeilor, Bianca Drăguşanu este dependentă de shopping, iar dulapurile ei sunt înţesate de rochii, pantofi şi genţi, majoritatea „cârpiţelor” fiind inscripţionate cu numele unor branduri exclusiviste.
Şi, pentru că nu poartă „straiele” de firmă mai mult de trei-patru ori, Bianca le-a găsit şi o întrebuinţare inteligentă. Deşi unele vedete fac cadou rudelor sau prietenelor hainele care nu mai încap în şifonier, iubita lui Victor Slav le „reciclează” la magazinul „Budoir”, un second hand cu haine de lux, a cărui proprietară este Diana Hidinger, prietena şi stilista unor vedete precum Gina Pistol, Monica Gabor sau Oana Cuzino.
Miercurea trecută, Drăguşanu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în zona Dorobanţi, în timp ce intra în mgazinul cu pricina. Într-o plăsuţă inscripţionată cu iniţialele colecţiei sale, „BBY”, roşcata ducea, probabil, o pereche de pantofi sau vreo rochiţă, spre a le vinde.
În felul acesta şi-a recuperat cam jumătate din investiţia făcută, iar banii cu siguranţă îi va folosi pentru următoarea sesiune de cumpărături. Cât despre produsele vândute, mai mult ca sigur le va purta o femeie foarte slabă sau care poartă 39-40 la picior!
În magazinul „Budoir” se găsesc haine şi accesorii cu preţuri de câteva sute de euro. Afacerea e profitabilă, mai ales că proprietara magazinului doar intermediază vânzarea.
„Un concept născut din pasiunea pentru haine, pantofi şi genţi de lux! Primim în regim de consignaţie!”, anunţă „Budoir”, pe site-ul oficial. Consignaţia este un magazin în care se depun spre vânzare diferite obiecte, aparţinând unor persoane particulare. Astfel, vedetele care livrează marfa îşi recuperează banii după ce se găsesc clienţi pentru produsele lor, iar intermediarul îşi opreşte un procent.
„Budoir” este un magazin cu haine de lux second hand, al cărei proprietar este Diana Hidinger. Aici, mai multe vedete autohtone şi-au scos la vânzare hainele de marcă pe care nu le mai poartă. Gina Pistol, Ilinca Vandici, Oana Cuzino, Monica Gabor sau sora ei, Ramona, sunt doar câteva dintre vedetele care au călcat pragul patroanei originare din Bacău, pentru a-şi înnoi garderoba sau pentru a o „recicla”.
„De câte ori am ceve ce nu mai port, le dau la “Budoir”. Recent, mi-am comandat nişte ghetuţe de pe Internet şi, pentru că nu mi s-au potrivit, le-am dat lor, deşi erau nou-nouţe. Din garderoba mea duc haine sezonier, când îmi fac curat şi pun deoparte hainele la care renunţ”, a mărturisit Gina Pistol, pentru Click!
De la accesorii până la rochii Roberto Cavalli, genţi Hermes sau panofi Louboutin, aici poţi găsi orice, numai bani să ai, căci, deşi este un second hand, nu este accesibil femeii de rând. Preţurile pornesc de la 100 de euro.

Detalii aici: http://www.click.ro/comunitate/romanesti/exclusiv-bianca-dragusanu-isi-vinde-hainele-la-second-hand

ARTICOLE SIMILARE

Bulinele polka – imprimeul care nu se va demoda niciodată

Andreea Damian

Bunicuța fashionistă, virală pe Instagram la 68 de ani. FOTO

Andreea Damian

Upcycling fashion sau cum să reciclăm moda

Andreea Ditcov

Dior a lansat lentile de contact aurii – FOTO

realitatea

Dana Budeanu, consilier de imagine în PSD! Ce doamne din politica românească îmbracă stilista

Andreea Damian

Laetitia Casta pozeaza in Mae West

realitatea

Scrie un comentariu