Home > Fără categorie > Bianca Dragusanu SE MARITA! “Voi deveni regina!”

Bianca Dragusanu SE MARITA! “Voi deveni regina!”

Chiar daca venirea unui copil pe lume nu este un motiv pentru casatorie, Adrian Cristea si Bianca Dragusanu isi doresc o nunta mare.
Adrian Cristea a marturisit la Cancan TV de la Kanal D ca daca Bianca ar ramane insarcinata nu ar fi unul dintre motivele determinante ca sa faca o nunta. “Nu ne forteaza nimeni si nu o fortam noi lucrurile. Cand o sa simtim, o sa spunem, ca nu ne ascundem de nimeni si nu facem nimic rau sau… cand o sa simtim, o sa fie”, a spus fotbalistul. Andreea Mantea a vrut sa stie daca isi doresc o nunta mare. “Mare, frumoasa si ca in basme. Trei zile si trei nopti”, a dezvaluit Adrian Cristea. “Voi deveni regina, de fapt, acum sunt printesa”, a completat Bianca. “Apoi voi deveni regina”.

Cei doi au dezvaluit cine a acceptat sa le fie nas de cununie. “Avem onoarea ca domnul Florian Walter sa accepte acest lucru, patronul lui U Cluj”, a spus Adrian Cristea. “Mi-a spus chiar dansul ca vrea sa-mi fie nas si normal ca am acceptat cu placere”, a marturisit fotbalistul. Bianca a marturisit ca are multe defecte. “Sunt poate prea sensibila uneori. Adi nu ma face sa plang. Am plans de fericire. Si de dor am plans, dar nu i-am spus niciodata lucrurile astea. El nu ar recunoaste daca a plans, pentru ca e barbat. Adi mi-a facut o declaratie incat am plans imediat. Nu mai imi amintesc ce mi-a spus atunci, au fost multe detalii, a fost in cadrul unei impacari. Vorbele lui spuse din suflet m-au facut sa plang”, a marturisit Bianca Dragusanu.


Loading...

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu SE MARITA! “Voi deveni regina!”

by   1 min
0