Home > Lifestyle > Bianca Dragusanu si-a enervat fanii! Ce gafa a facut!

Bianca Dragusanu si-a enervat fanii! Ce gafa a facut!

Bianca Dragusanu si-a enervat foarte tare fanii dupa ce a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook.

bianca 2

Dupa cum si-a obisnuit deja admiratorii, roscata posteaza fotografii si scrie de cele mai multe ori diferite citate despre dragoste sau sentimente. Asa s-a intamplat si acum, insa a cam dat-o in bara cu autorul. Ea a scris ca ar fi vorba de Luis Vuitton, cand de fapt este Aristotel. Si greseala nu i-a fost deloc trecuta cu vederea intucat unii fanii au taxat-o fara mila.

“Dragostea este compusa dintr-un singur suflet care locuieste in doua corpuri” L.V( Louis Vuitton), a scris Bianca Dragusanu pe Facebook alaturi de o poza in care aparea un cadou de la celebrul brand si o scrisorica cu celebrul citat. In plus, apare si un laptop (unul dintre cele mai scumpe, si el de la un brand celebru) cu pagina sa oficiala de Facebook.

Dar greseala nu a putut deloc fi trecuta cu vederea. “Si iarasi …. cu nuca in perete! La autor sa treci, te rog, ARISTOTEL, NU L.V.!!!!!!! Stiu ca lumea s-a obisnuit sa fie snoaba si nimic mai mult, dar totusi…. sa dai meritele doar lui Louis Vuitton??!!!!”, a fost mesajul transant al fanilor.


Articole asemanatoare
retele de socializare
Studiu: Dependența de rețele de socializare nu duce la depresie
Top 7 argumente pro si contra Facebook
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
Mirela Popa (ex-Stelea), interzisa in China

Loading...

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu si-a enervat fanii! Ce gafa a facut!

by   1 min
0