Home > Lifestyle > Stiri > Bianca Dragusanu si-a INGROZIT fanii! “Ea a vazut poza asta inainte de a o posta pe internet?”

Bianca Dragusanu si-a INGROZIT fanii! “Ea a vazut poza asta inainte de a o posta pe internet?”

Iubita lui Victor Slav s-a lasat pozata in timp ce se stramba. Fosta asistenta de la emisiunea Antenei 1, “Un show pacatos” a vrut sa fie amuzanta si sa-si distreze admiratorii, dar rezultatul nu a fost cel asteptat. Ce-a urmat? O serie de comentarii extrem de rautacioase pe pagina sa de Facebook.

“Ea a vazut poza asta inainte de a o posta pe internet?”, “Ce fata ai…”, “Cat de urata este”, “Vai… arata ca o mumie. Este slaba moarta  si anorexica… in devenire. Un sfat prietenesc celor care vad ceva frumos la ea – sa isi faca un control la ochi”, “Mumia Romaniei”, “Poza asta nu te avantajeaza deloc”, au fost doar cateva dintre sutele de mesaje trimise de cei care ii urmaresc activitatea online.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu si-a INGROZIT fanii! “Ea a vazut poza asta inainte de a o posta pe internet?”

by   <1 min
0