Home > Lifestyle > “Bianca ERA TOPLESS ÎN RESTAURANT şi striga «SUNT PERFECTĂ! Toate grasele vor să arate ca mine»”!

“Bianca ERA TOPLESS ÎN RESTAURANT şi striga «SUNT PERFECTĂ! Toate grasele vor să arate ca mine»”!

Psihologul Veronica A. Cara continuă să facă dezvăluiri despre perioada în care i-a fost aproape Biancăi Drăguşanu şi în care era practic confidenta ei.

Veronica A. Cara a vorbit despre un episod mai puţin obişnuit, petrecut într-un loc public. “Eram la un restaurant chinezesc, erau ziduri din hârtie și se auzea bine. Mă întreba mereu dacă e frumoasă, îmi rupea inimă. La un moment dat, s-a ridicat brusc de la masă și și-a ridicat bluza la gât și a început să urle: «Sunt perfectă, ce femeie din România nu vrea să arate ca mine?» Era topless, spunea că toate grasele, strâmbele și piticele ar vrea să arate ca ea. A fost un acces demonstrativ, atunci a început să îmi fie teamă de ea și că nu mai sunt în siguranță cu ea.

Repeta numai grase, frustrate, pitice.  O întrebam dacă e bine. La masă era și un bărbat, dar nu era străin. Nu vreau să îi dau numele pentru că nu se face așa. Nu sunt pregătită să spun dacă era Cristea, era în vara lui 2012. Era foarte crudă și pe mine m-a surprins. Era o persoană apropiată cu care își permitea să facă așa. Nu vreau să bag pe nimeni în povestea asta”, a declarat psihologul.

Articole asemanatoare
Naomi Campbell, foto sexy lângă noul iubit
Cum sa faci plaja topless fara sa iti afecteze sanatatea
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania

Comenteaza acest articol

“Bianca ERA TOPLESS ÎN RESTAURANT şi striga «SUNT PERFECTĂ! Toate grasele vor să arate ca mine»”!

by   1 min
0