Home > Lifestyle > Bianca îi RĂSPUNDE DUR lui Huidu: “Unii sunt acuzaţi de ucidere din culpă…”

Bianca îi RĂSPUNDE DUR lui Huidu: “Unii sunt acuzaţi de ucidere din culpă…”

Nemulţumită că Şerban Huidu a “atacat-o” printr-o postare pe blogul personal, Bianca Drăguşanu nu a rămas datoare şi i-a dat replica realizatorului tv.  “In fiecare zi isi dau cu parerea despre presupusele evenimente care s-au intamplat sau NU in viata mea, pers care sa zicem ca «ma desfiinteaza» prin cuvinte destul de dure. Constat ca defapt aceste persoane care ma pun la zid si arunca cu vb grele in mine nu fac parte din categoria «sfintilor» ba mai mult fiecare din ei au cate un «dosar» destul de gros sau cate un trecut nu tocmai placut.Unii sunt acuzati de ucidere din culpa, altii si-au inselat nevestele cu colegele de la munca,altele se vand ieftin fiind inecate in datorii si minciuni, altii au amante la 2 pasi de casa lor. As putea sa dau nume si sa spun povestile reale ale acestor pers publice… Toti acesti oameni, NU ma cunosc dar vorbesc despre mine…toti acesti oameni au uitat cine sunt ei defapt! P.s : anterior am uitat sa mentionez pers dependente de alcool si pe cele cu dubla personalitate!”, a scris Bianca pe Facebook.

Fostul Carcotas nu a stat prea mult pe ganduri dupa ce a vazut ca toata presa vuieste despre avortul pe care se presupune ca l-ar fi facut Bianca Dragusanu, asa ca a scris un articol dur pe blogul sau.
” Am trait zilele trecute un sentiment pe care nu mi-as fi dorit sa il am! Un fel de dispret, lehamite, ura si dezgust citind despre avortul Biancai pe o groaza de site-uri si pe prima pagina in numeroase reviste si ziare! Lasand deoaparte ascensiunea domnisoricii cu pricina, de la o tipa dolofana si cam anosta prezenta acum multi ani in emisiunea lui Mircea Radu,cand isi ruga , printre sughituri, fostul iubit sa o ierte, pana cand asistenta contopita cu decorul,ce facea sa viseze si sa juiseze toti disperatii ahtiaiti dupa silicoane si hialuron, avem o problema de-a dreptul grava!”, a scris Serban Huidu pe blogul sau.

Articole asemanatoare
Stephen King
Stephen King a renunțat la Facebook. Marea îngrijorare a autorului
Hillary Clinton spune că Facebook „trebuie să plătească” pentru reclamele false
Alexandra Ocasio-Cortez l-a făcut pe șeful Facebook – Zuckerberg să se bâlbâie în timpul unei audieri
Șeful Facebook renunță la intenția de interzicere a reclamelor politice – zice că e nedemocratică

Comenteaza acest articol

Bianca îi RĂSPUNDE DUR lui Huidu: “Unii sunt acuzaţi de ucidere din culpă…”

by   1 min
0