Tabu
Image default
lifestyle

“BIANCA e insarcinata!” spune ANDA ADAM

ANDA ADAM a aruncat o ştire bombă: “Am auzit că Bianca Drăguşanu ar fi însărcinată. Ideea e că dacă ei au relaţie de durată şi dacă Bianca e însărcinată, eu le fac un cadou: le cânt la botez. Eu sunt o lady până la capăt, să mă cheme să cânt la nuntă sau la botez. Eu cred că lumea e invidioasă pe Victor pentru că e cu Bianca”.
După mai bine de şase ani de relaţie, Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit, făcând public acest fapt prin intermediul unui comunicat de presă. Presa a speculat pe baza motivelor care au stat la baza despărţirii celor doi, însă ei nu au dorit să dea mai multe detalii.
La scurt timp de la despărţirea cuplului, au apărut primele zvonuri privind povestea de dragostea dintre Victor Slav şi Biaca Drăguşanu, după ce de Revelion au pus în scenă un dans incendiar, zvonuri acre s-au concretizat în “cuplul anului 2013”.

Mai mult: Anda Adam ARUNCĂ BOMBA: “Am auzit că Bianca Drăguşanu ar fi ÎNSĂRCINATĂ” Ce va face cântăreaţa în acest caz TE VA LĂSA CU GURA CĂSCATĂ! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Eu când vreau să fluier, fluier – cartea

realitatea

Heineken şi The Voyage prezintă cea de-a treia serie Dropped

SCANDAL monstru: FLORIN ZAMFIRESCU (63) si fosta sotie, CATALINA MUSTATA (45)

“Reincarnarea”, o poveste de basm

1 MARTIE: florile nu îndulcesc palmele, în România egalitatea de gen încă e TABU

INGU – Terry von Gunzburg

realitatea

Scrie un comentariu