Home > Agenda > stiri > “BIANCA e insarcinata!” spune ANDA ADAM

“BIANCA e insarcinata!” spune ANDA ADAM

ANDA ADAM a aruncat o ştire bombă: “Am auzit că Bianca Drăguşanu ar fi însărcinată. Ideea e că dacă ei au relaţie de durată şi dacă Bianca e însărcinată, eu le fac un cadou: le cânt la botez. Eu sunt o lady până la capăt, să mă cheme să cânt la nuntă sau la botez. Eu cred că lumea e invidioasă pe Victor pentru că e cu Bianca”.
După mai bine de şase ani de relaţie, Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit, făcând public acest fapt prin intermediul unui comunicat de presă. Presa a speculat pe baza motivelor care au stat la baza despărţirii celor doi, însă ei nu au dorit să dea mai multe detalii.
La scurt timp de la despărţirea cuplului, au apărut primele zvonuri privind povestea de dragostea dintre Victor Slav şi Biaca Drăguşanu, după ce de Revelion au pus în scenă un dans incendiar, zvonuri acre s-au concretizat în “cuplul anului 2013”.

Mai mult: Anda Adam ARUNCĂ BOMBA: “Am auzit că Bianca Drăguşanu ar fi ÎNSĂRCINATĂ” Ce va face cântăreaţa în acest caz TE VA LĂSA CU GURA CĂSCATĂ! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
BIANCA si Victor Slav se casatoresc foarte curand! DETALII despre NUNTA! Meniul!
Planuri de nunta! BIANCA l-a dus pe VICTOR SLAV sa-i cunoasca familia! FOTO

Comenteaza acest articol

“BIANCA e insarcinata!” spune ANDA ADAM

by   1 min
0