Tabu
Image default
CULTURE What's hot

BIANCA JURCA isi cauta barbat! Cea mai SEXY politiciana! FOTO!

Elena Udrea nu este cea mai sexy politiciana, ea fiind recent detronata! Pedelista Bianca Jurcă, cea care i-a fost mai multă vreme şefă de cabinet chiar fostului ministru al agriculturii Valeriu Tabără, s-a cam săturat să fie singură. După ce în trecut a avut mai multe iubiri, una fiind chiar cu vedeta TV Mihai Mitoşeru, sexoasa brunetă s-a gândit să iasă la “agăţat” bărbaţi, şi nu oricum, ci în direct, la televizor. E frumoasă, e deşteaptă, aşa că nu a putut trece neobservată, mai ales că este şi o persoană activă pe scena politică. Astfel, focoasa bănăţeancă va fi, începând din toamnă, protagonista unui reality-show, intitulat “Mărul discordiei”, ce va fi difuzat de postul Prima TV.
Pretendenţii, sosii de celebrităţi Iar ideea emisiunii va fi tocmai găsirea unei jumătăţi pentru frumoasa pedelistă.
Şi se pare că senzuala brunetă nu va trebui să aştepte prea mult până îşi va găsi sufletul pereche, deoarece, conform unor surse din PDL, la preselecţii s-au prezentat destui bărbaţi frumuşei dornici să plece acasă cu o cucerire aşa de focoasă ca Bianca.
Printre ei se află şi o sosie a celebrului fotbalist portughez Cristiano Ronaldo, un cântăreţ, un fachir sexy, dar şi un vietnamez care seamănă leit cu “Mr Pink”, iubitul chinez al Monicăi Gabor.bianca jurca

ARTICOLE SIMILARE

Top nuante in machiajul pentru aceasta toamna

„Ciobănaş cu turma de oi” de Nicolae Grigorescu vânduta cu 195.000 €

În weekend ne vedem la Teatru!

Andreea Damian

Biroul de presă al Melaniei Trump furios după ce rapperul T.I. a “dezbrăcat-o” pe prima doamnă

realitatea

Maria Răducanu: “Poţi fi erotic doar dacă există complicitate”

Alanis Morissette deschide B-™Estfestul

realitatea

Scrie un comentariu