Home > Agenda > BIANCA JURCA isi cauta barbat! Cea mai SEXY politiciana! FOTO!

BIANCA JURCA isi cauta barbat! Cea mai SEXY politiciana! FOTO!

Elena Udrea nu este cea mai sexy politiciana, ea fiind recent detronata! Pedelista Bianca Jurcă, cea care i-a fost mai multă vreme şefă de cabinet chiar fostului ministru al agriculturii Valeriu Tabără, s-a cam săturat să fie singură. După ce în trecut a avut mai multe iubiri, una fiind chiar cu vedeta TV Mihai Mitoşeru, sexoasa brunetă s-a gândit să iasă la “agăţat” bărbaţi, şi nu oricum, ci în direct, la televizor. E frumoasă, e deşteaptă, aşa că nu a putut trece neobservată, mai ales că este şi o persoană activă pe scena politică. Astfel, focoasa bănăţeancă va fi, începând din toamnă, protagonista unui reality-show, intitulat “Mărul discordiei”, ce va fi difuzat de postul Prima TV.
Pretendenţii, sosii de celebrităţi Iar ideea emisiunii va fi tocmai găsirea unei jumătăţi pentru frumoasa pedelistă.
Şi se pare că senzuala brunetă nu va trebui să aştepte prea mult până îşi va găsi sufletul pereche, deoarece, conform unor surse din PDL, la preselecţii s-au prezentat destui bărbaţi frumuşei dornici să plece acasă cu o cucerire aşa de focoasă ca Bianca.
Printre ei se află şi o sosie a celebrului fotbalist portughez Cristiano Ronaldo, un cântăreţ, un fachir sexy, dar şi un vietnamez care seamănă leit cu “Mr Pink”, iubitul chinez al Monicăi Gabor.bianca jurca


Loading...

Comenteaza acest articol

BIANCA JURCA isi cauta barbat! Cea mai SEXY politiciana! FOTO!

by   1 min
0