Home > Lifestyle > “Bianca ne minte cu nerusinare! Isi bate joc de noi toti!” Vezi cine o desfiinteaza pe vedeta

“Bianca ne minte cu nerusinare! Isi bate joc de noi toti!” Vezi cine o desfiinteaza pe vedeta

O prietena apropiata Biancai a decis sa isi spuna si ea punctul de vedere privind scandalul imens, desi sustine ca ii este extrem de greu sa vorbeasca despre aceasta poveste.

Invitata in emisiunea “Agentul VIP”, Veronica A Cara a marturisit ca este ferm convinsa ca Bianca minte cu nerusinare, sustinand ca ea s-a simtit ca o sclava timp de trei ani, cat i-a fost prietena.

veronica-cara-e1383830318872
“Voua va este usor sa comentati, dar la mine e foarte complicat. Relatia mea cu Bianca s-a bazat pe o sumedenie de conflicte, eu am fost in infern, nu sunt o persoana care sa arunce cu cuvinte. E un cerc vicios, nu poti sa iesi din el, te simti ca o sclava, sunt o persoana care respecta orice, am decis s-o respect pe Bianca din momentul in care am cunoscut-o.

Bianca ma imita foarte mult. Timp de trei ani am invatat s-o iubesc. Ea isi bate joc de noi toti, nu pe noi ne uraste ci pe ea. Bianca ne minte cu nerusinare. Imi spunea ca pe lumea cealalta ma va duce in spate, am sute de mesaje in care imi spunea ca sunt un inger, ca ma iubeste. Stiu multe secrete despre ea, pentru voi unele ar fi infioratoare. In urma cu trei ani mi-a spus ca ea va iesi bine din orice, mi-a fost frica timp de atatia ani. Bianca nu m-ar fi lasat sa plec din viata ei nesacrificata”, a declarat Veronica A Cara, la Antena Stars.

Fosta prietena a roscatei este convinsa ca si Adi Cristea este, la randu-i, o victima. “Eu cred ca nu se va insura! Daca il cunosti pe Adi Cristea iti poti da seama ca ia deciziile foarte greu. Imi spunea ca este un barbat de moda veche. Adrian este un om care iarta, nu se poate supara, pe el poti sa-l inseli, sa-l tradezi, sa-i iei banii, e o victima. Il caracterizez ca pe un om onest, e un introvertit. Nu vreau sa comentez de cate ori s-a intalnit Bianca cu Cristea in timpul casniciei cu Victor”, a spus Veronica A Cara la “Agentul VIP”.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

“Bianca ne minte cu nerusinare! Isi bate joc de noi toti!” Vezi cine o desfiinteaza pe vedeta

by   1 min
0