Home > Lifestyle > Stiri > Cum arata BIANCA daca mananca o rosie pe zi (FOTO) Repetitie pentru NUNTA?

Cum arata BIANCA daca mananca o rosie pe zi (FOTO) Repetitie pentru NUNTA?

Bianca Dragusanu a vrut să le arate tuturor corpul de invidiat pe care îl care şi bronzul perfect obţinut în vacanţa din Spania. Iubita lui Adrian Cristea a demonstrat cum vei arăta dacă mănânci o roşie pe zi, aşa cum a declarat zilele trecute într-o emisiune TV. Ba mai mult pentru a fi slabă, fosta asistentă TV nu gustă nimic seara şi deşi i se face foarte foame ea aşteaptă până dimineaţa pentru a mânca o masă “copioasă”.

…Sa fie, oare, aceasta o buna reptitie pentru nunta? Vezi mai multe FOTO AICI!

Articole asemanatoare
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
N-ai să crezi cum arată acum iubitul Biancăi Drăgușanu
dieta
Dieta ideală după Paște. Cum dai jos kilogramele luate de Sărbători
dieta
Dieta care inversează procesul de îmbătrânire
bianca dragusanu
Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu

3 Responses

  1. O femeie normala

    Este incredibil! O astfel de stire ar trebui scrisa pe un ton dezaprobator, cel putin! Sunteti o revista citita de mii de femei din tara asta, sunteti formator de opinie si voi indemnati la anorexie? Adolescentele cu personalitatea in formare inteleg ca a te infometa este un lucru demn de lauda! Iar Bianca este bolnava si are nevoie de ajutor, nu de incurajari si felicitari ca se infometeaza. Articolele de acest gen imi fac greata. O sa renunt sa mai cumpar aceasta revista care a inceput sa promoveze superficialitatea, imoralitatea si mai nou, tulburarile alimentarile.

  2. omar savina

    Nu stiu ce vreti sa aratati prin acest articol?o femeie cu probleme?Mananc o rosie pe zi sau asteapta pana dimineata sa manance o mancare copioasa.Habar nu aveti ce scrieti…

Comenteaza acest articol

Cum arata BIANCA daca mananca o rosie pe zi (FOTO) Repetitie pentru NUNTA?

by   <1 min
3