Home > Bianca Dragusanu, harjoneala in direct cu BOTEZATU: “Esti in calduri?”

Bianca Dragusanu, harjoneala in direct cu BOTEZATU: “Esti in calduri?”

Fostii iubiti Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu au facut un adevarat show erotic aseara, in direct, la TV. Designerul a incercat s-o inghesuie pe canapea pe fosta sa partenera.

Aseara, la Cancan TV, Botezatu s-a comportat copilareste in prezenta Biancai si parca nu se putea controla sa nu o atinga pe fosta lui iubita. “Nu am spus ca o iubesc acum, am iubit-o si poate o voi iubi in viitor. Eu pe Adrian Cristea il respect, il admir foarte mult. Este un martir, pentru ca Bianca este foarte greu de suportat”, a spus Catalin.

Bianca a tinut sa se apere. “Exagereaza, nu sunt greu de suportat. Sunt un om foarte calculat, nu sunt fitoasa, sunt calma. Cristea este foarte bun. Nu vreau sa dezvolt. Ti-e ciuda pentru ca sunt fericita la ora asta?”, a comentat Bianca.

In timp ce ea vorbea, Catalin s-a apropiat de cateva ori de Bianca, a luat-o de mana, i-a sarutat-o, a atins-o discret, moment in care aceasta s-a ridicat de langa el de pe canapea si s-a asezat pe fotoliu, langa Andreea Mantea.

“Nu mi se pare normal sa se dea la mine. Chiar nu te poti abtine, chiar vrei sa bagi cearta in casa mea. Nu imi place. Ma onoreaza prezenta lui aici, suntem prieteni si atat. Stai cuminte, omule? Fii cuminte, ce ai? Esti in calduri? El se manifesta ca un copil acum. Sa stii ca m-ai enervat! Eu cand ma enervam, il bateam. Daca tu esti singur, eu nu sunt singura”, s-a revoltat Bianca Dragusanu.


Loading...

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu, harjoneala in direct cu BOTEZATU: “Esti in calduri?”

by   1 min
0