Home > Lifestyle > Stiri > Bianca Rus explica de ce s-a INGRASAT in acest hal

Bianca Rus explica de ce s-a INGRASAT in acest hal

“Din cauza lui Gheorg am ajuns aşa, că îmi dădea frişcă şi îmi băga prăjituri peste tot”
Era doar o chestiune de minute până când Adriana Bahmuţeanu să apară în războiul dintre Bianca Rus şi Gheorg, cu care a lucrat la postul de televiziune al lui Silviu Prigoană.

Bahmu a pornit direct atacul împotriva Biancăi.

“Gheorg şi nevasta lui îmi sunt prieteni foarte buni, i-am şi împrumutat cu bani”, a încercat să explice Adriana, care a trecut apoi la Bianca.

“Am avut emisiune cu Gheorg la Kanal D, unde le aveam asistente pe Laurette, pe Sânzi, fete frumoase, nu s-a dat la niciuna din ele. Nu-mi vine să cred ce zace în tine, Bianca, pentru publicitate, nu vezi cât eşti?”, a spus Adriana la Antena 1.

Răspunsul Biancăi a venit imediat: “Din cauza lui Gheorg am ajuns aşa, că îmi dădea frişcă şi îmi băga prăjituri peste tot, prin gură”.

Articole asemanatoare
BIANCA RUS in costum de baie dupa ce a slabit enorm
Cine da de pamant cu Bianca Rus! “Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei”
Maruta si-a batut joc, in direct, de Bianca Rus! “Tu ai luat ceva inainte sa vii in emisiune? O palinca? Kilogramele alea sunt tot pe tine”
Dieta secreta a Biancai Rus! Isi mentine silueta cu… slanina

2 Responses

  1. gigi

    mincinoasa sefa a romaniei bahmu sa taca ca ea la ora 11 merge cu taxi in ferentari la fostul ei bastan??? cateaua si vorbeste de bianca ea care le-a facut pe toate stie prigoana ca iar a revenit la bastanul din tinerete brunt ?? mai bine si-ar creste copii

  2. vasi

    bunagheorg sa dat si la emilia dinescu solista dar am inteles ca la pus solista la punct iar bahmu sa taca ca deaceea divorteaza prigoana de ea ca nu-si grijeste copii umbla cu toti cu angajatul ei bucataruu?? asta-i explicatia ca a dat atitea persoane afara rusine la bucatar si la bahmu si bianca trebuia sa nu-l de-a in git !!sau ??

Comenteaza acest articol

Bianca Rus explica de ce s-a INGRASAT in acest hal

by   1 min
2