Tabu
Image default
lifestyle

Bianca Rus explica de ce s-a INGRASAT in acest hal

“Din cauza lui Gheorg am ajuns aşa, că îmi dădea frişcă şi îmi băga prăjituri peste tot”
Era doar o chestiune de minute până când Adriana Bahmuţeanu să apară în războiul dintre Bianca Rus şi Gheorg, cu care a lucrat la postul de televiziune al lui Silviu Prigoană.

Bahmu a pornit direct atacul împotriva Biancăi.

“Gheorg şi nevasta lui îmi sunt prieteni foarte buni, i-am şi împrumutat cu bani”, a încercat să explice Adriana, care a trecut apoi la Bianca.

“Am avut emisiune cu Gheorg la Kanal D, unde le aveam asistente pe Laurette, pe Sânzi, fete frumoase, nu s-a dat la niciuna din ele. Nu-mi vine să cred ce zace în tine, Bianca, pentru publicitate, nu vezi cât eşti?”, a spus Adriana la Antena 1.

Răspunsul Biancăi a venit imediat: “Din cauza lui Gheorg am ajuns aşa, că îmi dădea frişcă şi îmi băga prăjituri peste tot, prin gură”.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine…

realitatea

Sâmbătă, 30 mai, atelier de pâine

realitatea

Cabral, ţepuit cu 200 de milioane. Vezi ce a facut vedeta

Mariah Carey se lansează în modă

realitatea

Transformare radicala. Cum arata aceste tinere inainte si dupa ce sunt machiate

Barabancea la “Show Time”: “Velea n-are o idila cu Antonia, ci un PR foarte bun!”

2 comentarii

gigi 18 September 2012 at 16:42

mincinoasa sefa a romaniei bahmu sa taca ca ea la ora 11 merge cu taxi in ferentari la fostul ei bastan??? cateaua si vorbeste de bianca ea care le-a facut pe toate stie prigoana ca iar a revenit la bastanul din tinerete brunt ?? mai bine si-ar creste copii

Răspunde
vasi 21 September 2012 at 9:59

bunagheorg sa dat si la emilia dinescu solista dar am inteles ca la pus solista la punct iar bahmu sa taca ca deaceea divorteaza prigoana de ea ca nu-si grijeste copii umbla cu toti cu angajatul ei bucataruu?? asta-i explicatia ca a dat atitea persoane afara rusine la bucatar si la bahmu si bianca trebuia sa nu-l de-a in git !!sau ??

Răspunde

Scrie un comentariu