Tabu
lifestyle

BIANCA RUS s-a ingrasat 30 KILOGRAME. Vezi de ce!

Kilogramele în plus au adus-o în pragul disperării, Bianca Rus a izbucnit în plâns la CANCAN TV şi a recunoscut că s-a îngrăşat 30 de kg în ultimii doi ani!
Ea a ajuns să aibă un trup de care nu este deloc mândră şi acum este dipsusă să se supună unor tratamente incredibile pentru a slăbi şi a putea fi din nou mândră de fizicul ei.
“Sunt foarte supărată, m-am îngrăşat 30 de kilograme în doi ani. Am încercat toate dietele posibile şi imposibile şi tot nu am reuşit” a declarat Bianca Rus, la emisiunea CanCan TV.
Vedeta susţine că a ajuns să ia 30 de kilograme în greutate din cauză că a realizat emisiuni culinare.

“Eu chiar am ajuns la capătul puterilor. Nu merge nicio dietă. M-am îgrăşat şi pe sistem nervos. Kilogramele în plus mă afectează pe toate planurile. Nu am o relaţie cu nimeni acuma şi cred că nu m-ar avantaja să am o relaţie acum. Eram foarte fericită. Aceam şi bani aveam şi carieră, aveam absolut tot ce îşi doreşte o femeie. Kilogramele în plus mi-au dat viaţa peste cap. Eu acuma am slăbit şapte kilograme. Am fost la un nutriţionist şi mi-a dat un regim pe 2500 de calorii pe zi. Am fost la sală cu eforturi foarte mari. Kilogramele nu sunt bune. Eu nu mă simt pregătită să psihic să spun câte kilograme am în acest moment” a mai continuat Bianca.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Pamela Anderson, în fundul gol pe catwalk

realitatea

Politicieni si oameni de afaceri in inchisorile Romaniei feat. VANTU

Paris Hilton, iepuraș excentric

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, interviu David Leavitt

realitatea

TOP 10 cele mai detestate vedete în 2009

realitatea

Castiga o invitatie dubla la spectacolul Netherlands Dance Theatre

1 comentariu

vanda 5 October 2012 at 13:57

pe bianca rus asa o stim cu totii volutoasa tapina pai ce-si face complexe?? norocul si credinta conteaza !!!i le doresc din plin

Răspunde

Scrie un comentariu